Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Origins komt in juni naar Xbox Game Pass

Via de Ubisoft Connect app.

Assassin's Creed Origins komt op 7 juni naar Xbox Game Pass voor cloud, console en pc via de Ubisoft Connect app. Dat onthult Microsoft via het "binnenkort beschikbaar"-gedeelte op de website van de dienst.

Ook For Honor: Marching Fire Edition zal op 1 juni beschikbaar zijn via de dienst op pc via Ubisoft Connect. For Honor is al een tijdje beschikbaar op Xbox Game Pass voor de cloud en consoles. Spelers daar kijgen eveneens een upgrade naar de de Marching Fire Edition vanaf 1 juni.

Deze games komen binnenkort naar Xbox Game Pass.

Dat Assassin's Creed Origins en For Honor volgende maand deel uitmaken van de abonnementsdienst, was al bij de onthulling van de Xbox Game Pass games voor de tweede helft van april duidelijk. Toen liet Microsoft namelijk weten dat beide games in de komende twee maanden aan de service worden toegevoegd.

Wil je graag meer weten over bovenstaande games, lees dan zeker eens onze Assassin's Creed Origins review en For Honor review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Origins

PS4, Xbox One, PC

For Honor

PS4, Xbox One, PC

See 1 more

For Honor: Marching Fire

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties