Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Odyssey krijgt story creator-modus en Discovery Tour

Net als Origins.

Er is meer gratis content voor Assassin's Creed Odyssey onderweg. Dat maakte Ubisoft net voor aanvang van zijn E3-persconferentie bekend. Zo mogen spelers zich aan een gloednieuwe story creator-modus en een verderzetting van Discovery Tour verwachten.

Discovery Tour maakte voor het eerst in voorganger Origins zijn opwachting en belichaamt door de introductie van ingesproken rondleidingen het educatieve aspect van de game. Vijanden zijn er niet, net als missies. Wat in Discovery Tour: Ancient Greece rest, is een interactief museum.

Bekijk op YouTube

Story creator is dan weer een webgebaseerde tool die spelers toelaat hun eigen verhaalgedreven quests - met missiedoelen als 'assassination' en 'rescue' - te ontwerpen. Zo kan je tevens unieke dialoogopties bepalen. Persoonlijk ontworpen verhaallijnen en quests kunnen ten slotte over verschillende gameplatformen heen worden gedeeld.

Discovery Tour: Ancient Greece lanceert later dit jaar voor alle platformen, terwijl de story creator-modus vanaf nu in bètaversie beschikbaar is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Odyssey

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Doctoraatsstudent gamen / gokken aan KUL.
Reacties