Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Mirage permadeath-modus nu beschikbaar

Volledige desynchronisatie.

Ubisoft voegt via Assassin's Creed Mirage update 1.0.7 de permadeath-modus genaamd 'Full Synchronization Challenge' toe aan de game.

Spelers die de Full Synchronization Challenge-modus spelen en sterven, een burger doden of buiten de bespeelbare map gaan, moeten Mirage helemaal opnieuw beginnen.

De nieuwe modus is speelbaar op easy, normal en hard. Wie de modus op hard voltooit, krijgt als beloning een Talisman, Rayhan costume en zes extra dyes voor bestaande outfits.

Als laatste zorgt de update ook voor tal van bugfixes, een nieuw easter egg en een Transmog-optie waarmee je alle ontgrendelde outfits in-game kunt dragen. Hier vind je de volledige lijst met patch notes van update 1.0.7.

Eind december 2023 voegde Ubisoft ook al een New Game Plus-modus toe aan Assassin's Creed Mirage. Extra informatie over deze titel vind je in onze Assassin’s Creed Mirage review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Mirage

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties