Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Mirage haptisch gamingpak in de maak

Voelbare luchtspiegeling.

Technologiebedrijf Owo heeft een haptisch gamingpak ontworpen voor Assassin's Creed Mirage. Met dat pak kun je verschillende in-game prikkels in het echt ervaren.

Owo heeft naast deze speciale versie van het pak ook een gewone versie van de outfit. Met die versie kan je 30 verschillende prikkels overbrengen naar de speler. Zo voel je verwondingen, de impact van wapens op je lichaam en muggenbeten.

Wanneer je de Assassin's Creed Mirage-versie van het pak aantrekt, dan krijg je prikkels tijdens het parkouren, vechten en wanneer je een vrije val maakt in een hooikar.

De tenue is binnenkort beschikbaar en kost ongeveer 500 dollar. Wie de outfit koopt, krijgt er gratis een digitale kopie van de game voor pc, PlayStation en Xbox bij.

Assassin's Creed Mirage komt op 12 oktober 2023 uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Op onze website ontdek je ook meer over de toekomst van de Assassin’s Creed-reeks.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties