Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Infinity wordt geen free-to-play-game

Historisch correcte beslissing.

Tijdens een presentatie voor de aandeelhouders van het bedrijf heeft Ubisoft nieuwe details onthuld over Assassin's Creed Infinity. In tegenstelling tot wat eerder werd vermoed, wordt dat geen free-to-play-game. Ubisoft benadrukt ook dat de release nog niet voor meteen is.

Assassin's Creed Infinity werd eerder dit jaar aangekondigd als een live service-titel. Fans gingen er dan ook snel van uit dat de game free-to-play zou zijn en zich op de multiplayer zou richten. Tijdens de presentatie benadrukte Ubisoft-topman Yves Guillemot echter dat dat niet het geval is.

"Het wordt een heel innovatieve game met veel verhalende elementen die alles bevat wat fans verwachten van Assassin's Creed", aldus Guillemot. De topman laat ook weten dat Ubisoft Montreal en Ubisoft Quebec momenteel aan de game werken.

Afgezien daarvan is er weinig geweten over de nieuwe Assassin's Creed-titel. In afwachting kun je hier nog eens onze Assassin's Creed Valhalla review lezen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Assassin’s Creed Infinity

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties