Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Discovery Tour: Ancient Egypt en Ancient Greece tijdelijk gratis voor pc

Assassin wordt geschiedkundige.

Ubisoft maakt via een tweet bekend dat je Assassin's Creed Discovery Tour: Ancient Egypt en Discovery Tour: Ancient Greece momenteel gratis voor de pc kunt downloaden. Dat aanbod geldt nog tot en met 21 mei. Beide games zijn te downloaden via de Ubisoft website.

Discovery Tour: Ancient Egypt en Discovery Tour: Ancient Greece bieden je de mogelijkheid om de wereld van Assassin's Creed Origins en Assassin's Creed Odyssey te verkennen zonder dat je wordt gestoord door missies of andere nevenactiviteiten.

Daarnaast krijg je in de beide Discovery Tours ook de mogelijkheid om verschillende educatieve rondleidingen te volgen. Daarin geven experten heel wat uitleg over het Egypte van de eerste eeuw na Christus en het Griekenland van de vijfde eeuw voor Christus.

Gaat jouw voorkeur naar de gewone Assassin's Creed-titels uit, dan zijn de Assassin's Creed Origins review en de Assassin's Creed Odyssey review misschien wel iets voor jou. Ben je toe aan een nieuwe titel in de reeks, dan moet je nog even wachten tot de Assassin's Creed Valhalla release in het najaar.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Odyssey

PS4, Xbox One, PC

Assassin's Creed: Origins

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties