Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed 3 voor minder dan 15 dollar

Een betere deal bestaat niet.

Update: de prijs werd gecorrigeerd. Gefeliciteerd aan zij die de game toch wisten aan te kopen voor een appel en een ei!

Amerikaanse winkelketen Wal-Mart zette zonet wel een heel goedkope pre-order voor een game op hun website. Voor slechts 14,98 dollar krijg je de vijfde game in de Assassin's Creed reeks, Assassin's Creed 3, in je winkelkarretje. Het aanbod geldt wel enkel voor de Xbox 360 versie van het spel. Samen met het spel krijg je ook een exclusieve missie, 'A dangerous secret', die als pre-order bonus telt. Het gaat hier heel waarschijnlijk om een fout in de database van de supermarkt, maar wie hem tegen 15 dollar koopt, zou in theorie niets extra mogen worden aangerekend.

Een minder absurd nieuwsbericht rond de zeer bekende gamereeks belandde vanmorgen op het wereldwijde web en kondigt de release date van de pc-versie van Assassin's Creed 3 aan. Die zal op 23 november zijn. Een goeie maand later dan de consoleversies en in het slechtste geval zelfs na de game op de Wii U verschijnt, dus.

Assassin's Creed 3 verschijnt op 31 oktober op PS3 en Xbox 360 en zal een launchgame worden voor de Wii U, Nintendo's nieuwste console. Het spel speelt zich af in het zeer jonge Amerika tijdens de 18de eeuw. Tijdens deze periode volgen we Conner, die tegen de tempeliers langs beide kanten van de burgeroorlog strijdt. Meer nieuws en updates rond het spel volgen zeker op Eurogamer.

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties