Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed 3 heeft online co-op

Speel samen met drie andere gamers.

Er moet een gat in het dak zitten want nieuws over Assassin's Creed 3 blijft maar binnenlekken. Vandaag heeft de officiële website van Xbox per ongeluk laten vallen dat Assassin's Creed 3 een online coöperatieve modus zal hebben waarin tot vier spelers samen kunnen spelen.

Natuurlijk kunnen we aan het vage icoontje op de website niet uitmaken om wat voor co-op het hier gaat. Wordt het zoals Red Dead Redemption waar je met vrienden de wildernis en steden onveilig kunt maken of kun je werkelijk hulp inroepen van je vrienden bij je verhaalmissies? Wat het ook is, het zal een primeur zijn voor de Assassin's Creed-franchise die zich tot nu toe beperkte tot een versus-multiplayermode die volledig onafhankelijk stond van de singleplayer-ervaring.

Die zal overigens ook nog steeds aanwezig zijn volgens Xbox.com. Zoals in Brotherhood en Revelations is deze mode voor maximum 8 spelers.

Voor een verzameling van alle gelekte informatie, screenshots en artwork over Assassin's Creed 3 kan je altijd hier terecht.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen