Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed 3 DLC stopt je in een alternatieve geschiedenis

Inhoud van "bizarre DLC" werd eindelijk onthuld.

Ubisoft kondigde tijdens de recentste Eurogamer Expo aan dat ze een "What the f***" stukje story DLC hebben gepland voor Assassin's Creed 3. Vandaag maakten ze bekend wat deze uitbreiding precies inhoudt. We zullen een kwaadaardige George Washington mogen afmaken.

Dit hadden we niet zien aankomen.

The Tyranny of King Washington zoals de uitbreiding zal heten is een alternatieve realiteit van de alternatieve realiteit waarin de Assassin's Creed reeks zich afspeelt. Washington is bezweken onder de lokroep van oneindige macht en het is aan Connor om de kwaadaardige heerser van de Nieuwe Wereld te stoppen.

Deze uitbreiding zal een singleplayer add-on worden die zal worden verteld over drie afleveringen. Spelers kunnen deze apart kopen of opteren voor de Season Pass die 2400 MS Points / 30 euro kost. Bezitters van die pass krijgen alle DLC voor een lagere prijs én ontvangen ze een week voor de rest van de wereld. Andere bevestigde toevoegingen zijn nieuwe maps en personages voor de multiplayer van de derde Assassin's Creed.

Assassin's Creed 3 zal verschijnen voor Xbox 360 en PS3 op 31 oktober. De PC port wordt verwacht op 23 november en de Wii U krijgt ook een versie van het spel wanneer de console verschijnt op 30 november .

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties