Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed 2 tot en met vrijdag gratis te downloaden

Tijdelijke wedergeboorte van een klassieker.

Naar aanleiding van de campagne 'een maand gratis games' geeft Ubisoft de pc-versie van Assassin's Creed 2 gratis weg. Tot en met vrijdag 17 april om 15:00 uur kun je de game kosteloos downloaden via Uplay.

Assassin's Creed 2 lanceerde in 2009 en deed het stukken beter dan diens voorganger uit 2007. In de game keer je terug naar het Italië van de Renaissance en volg je de avonturen van Ezio Auditore da Firenze. Die edelman en flierefluiter ziet hoe een corrupt regime zijn familie vermoordt. Om dat regime aan te pakken, doopt hij zich om tot een ware assassijn. Terwijl je Firenze, Venetië, Toscane en Forlì doorkruist, krijg je de opdracht om enkele machtige tempeliers te vermoorden.

Aangezien Ezio erg populair is bij de fans, besloot Ubisoft alle games rond dit personage te bundelen in één pakket. Dat pakket heet Assassin's Creed: The Ezio Collection en bevat de verbeterde versies van Assassin's Creed 2, Assassin's Creed Revelations en Assassin's Creed Brotherhood plus alle uitbreidingen. Onze mening daarover vind je in de Assassin's Creed: The Ezio Collection review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Assassin's Creed II

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties