Zelda: Skyward Sword - Toiletpapier en het spooktoilet: Waar je papier vindt uitgelegd

Er komen vreemde geluiden uit het toilet...

Het mysterie achter het spooktoilet en zijn inwoners die verlangen naar toiletpapier is een van de Dankbaarheidskristallen side quests die je kunt voltooien in The Legend of Zelda: Skyward Sword.

In tegenstelling tot de andere Dankbaarheidskristallen side quests, krijg je de keuze uit twee eindes - geef je Kol zijn brief aan het spooktoilet of aan Karane?

Hieronder ontdek je waar je toiletpapier vindt in Skyward Sword en wat beide eindes zijn waardoor je kunt gaan voor jouw voorkeur.

Op deze pagina:

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD trailer

Als je graag meer wilt ontdekken, lees dan zeker onze Skyward Sword walkthrough.

Waar je toiletpapier vindt in Zelda: Skyward Sword uitgelegd

Als je graag het verhaal van het spooktoilet en Kol zijn liefdesbrief in Skyward Sword wilt ervaren, dan moet je eerst de Tempel der Aarde kerker voltooien en het Barnsteentablet in het standbeeld van de godin plaatsen.

Je moet ook de Sijsje vinden side quest voltooien zodat je de Dankbaarheidskristallen kunt verzamelen.

Als je aan deze voorwaarden voldoet, dan kun je ofwel met de vrouw in de keuken van de Ridderacademie of met de mannen in het café op de bazaar gaan praten. Wat je ook kiest, je krijgt altijd dezelfde informatie - er is 's nachts iets vreemd aan de hand met het toilet van de Ridderacademie.

Skyward_Sword_Letter_14
Skyward_Sword_Letter_13
Praat ofwel met de man aan de bazaar, met de vrouw in de keuken van de Ridderacademie of met beiden.

Ga daarna naar de slaapkamer van Link en slaap er tot 's nachts. Het enige dat je nu nog moet doen, is naar het toilet op de benedenverdieping te gaan en er zal een vreemde ontmoeting plaatsvinden.

Skyward_Sword_Letter_12

Als je de deur van het toilet probeert te openen, zal de persoon aan de andere kant om toiletpapier vragen, maar jammer genoeg, heb je momenteel niets papierachtig bij de hand. Ga in plaats daarvan terug naar bed en slaap tot de ochtend.

Skyward_Sword_Letter_11

Nu moet je opnieuw naar het toilet gaan en, vlakbij, zie je Kol een brief schrijven.

Skyward_Sword_Letter_10

Praat met Kol en je ontdekt dat hij een liefdesbrief aan Karane schrijft - een klasgenoot van hem op de Ridderacademie. Daarna vraagt hij aan jou om de brief aan haar te geven en niet aan de persoon in het toilet. Hij wil namelijk echt, echt, echt niet dat je de brief geeft aan wie, of wat, er 's nachts in het toilet is.

Skyward_Sword_Letter_9

Nu je Kol zijn liefdesbrief in handen hebt, heb je twee keuzes - je geeft de brief aan Karane of je geeft het papier aan de persoon in het toilet.

Toiletpapier geven aan het spooktoilet in Zelda: Skyward Sword uitgelegd

Als je Kol zijn liefdesbrief in toiletpapier wilt omzetten door het te geven aan het spooktoilet in Skyward Sword, dan moet je eerst opnieuw tot 's nachts slapen. Ga daarna opnieuw naar hetzelfde toilet en, omdat je nu wel papier hebt, laat de inwoner van het toilet je binnen.

Skyward_Sword_Letter_8

Daar ontdek je dat de stem die je hoorde een spookhand is, die uit het toilet komt. Misschien is dit deel van de game gebaseerd op de urban legend van Hanako-san.

Skyward_Sword_Letter_7

De geest zal nog een keer vragen of je de brief aan haar wilt geven, vooraleer ze de brief in ontvangst neemt.

Skyward_Sword_Letter_6

Als ze terug in het toilet verdwijnt, dan is het tijd om te gaan slapen tot 's ochtends en aan Kol te vertellen wat je hebt gedaan. Hij is erg teleurgesteld dat je die liefdesbrief aan de geest in het toilet hebt gegeven en zal vervolgens, zonder je te bedanken, wegrennen.

Skyward_Sword_Letter_5

Laat hem dat doen en ga, voor de laatste keer, slapen tot het nacht wordt. Het enige dat je nu nog moet doen, is naar Ganderds kamer, aan de overkant van Link zijn kamer, te gaan en te praten met het geesthand om een Dankbaarheidskristal te ontvangen.

Skyward_Sword_Letter_4
Ware liefde...

De brief aan Karane geven in Zelda: Skyward Sword uitgelegd

Als je Kol zijn liefdesbrief aan Karane wilt geven in Skyward Sword, dan moet je naar het klaslokaal van de Ridderacademie gaan en dan zal je haar naast een boekenplank zien staan. Geef de brief aan Karane en zij zal zich meer zorgen maken over wat Pimmus gaat denken, dan over de gevoelens van Kol.

Skyward_Sword_Letter_3

Met dat in het achterhoofd, ga dan met de trap naar boven en vertel Pimmus dat Karane een liefdesbrief kreeg.

Skyward_Sword_Letter_2

Het enige dat je nu moet doen, is opnieuw naar het klaslokaal gaan en te aanschouwen hoe deze jonge liefde zich ontplooit. Daarna ontvang je vijf Dankbaarheidskristallen voor de moeite.

Skyward_Sword_Letter_1

Wie graag meer wilt ontdekken over side quests in Skyward Sword, bezoek dan zeker onze de guide over de Dankbaarheidskristallen, heeft het verhaal van de game meer je voorkeur, dan raden we je aan om onze Skyward Sword walkthrough en gids met tips te checken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread