World of Warcraft op je iPad?

In de toekomst mogelijk via GaiKai.

Dave Perry kennen we als de man achter spellen als Earthworm Jim en MDK, maar de laatste tijd is de game-legende vooral bezig met het ontwikkelen van een nieuwe dienst genaamd GaiKai, die vergelijkbaar is met OnLive. Om het simpel te houden: met GaiKai zal het mogelijk zijn om spellen richting allerhande apparaten - zoals de iPad - te streamen zonder dat je ze moet installeren. Klinkt dat als een droom? Wel, vandaag blijkt dat dromen niet altijd bedrog hoeven te zijn.

Er dook namelijk een foto op waarop te zien is hoe een ontwikkelaar van GaiKai de populaire MMORPG World of Warcraft op zijn iPad aan het spelen is. Dave Perry nam de foto en vertelde het volgende: "Ik liep door ons kantoor en opeens kwam ik dit tegen. Volgens mij wouden jullie dit wel zien...". Understatement van de dag Perry, natuurlijk willen we dit zien!

1

De foto toont aan dat het via GaiKai mogelijk is om World of Warcraft op een iPad te spelen. Toegegeven, we hadden liever een filmpje gezien van dit alles, maar het idee alleen al doet ons watertanden! Wanneer GaiKai zal lanceren is nog niet duidelijk, maar we zouden op de aankomende E3 wel eens meer informatie kunnen krijgen.

Advertentie

Ga naar comments (4)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (4)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread