Warzone Adler intel locaties uitgelegd: Zo vind je elk Hunt for Adler contract

Hoe het tijdelijke evenement in Warzone werkt.

De Hunt for Adler intel in Warzone is onderdeel van een tijdelijk evenement naast de lancering van Season 3.

Door de drie contracten te vinden in Farms, Factory en Summit, speel je een Tortured and Rescued Adler skin vrij die je zowel in Warzone als in Black Ops: Cold War kunt gebruiken.

Hoewel de uitdagingen op het eerste gezicht eenvoudig lijken, betekent de manier waarop ze gemaakt zijn en de verscheidene berichten dat ze niet goed werken, dat het gehele proces niet zo eenvoudig is als je denkt.

Op deze pagina:

Verdansk '84 Trailer | Call of Duty® Warzone

Zoek je naar hulp met wapens? We hebben aanbevelingen voor hoe je de FARA 83 en LC10 het beste gebruikt.

Waar zijn de Factory, Summit en Farms Adler intel locaties in Warzone?

Hoewel de info bij het evenement je vraagt om "de locatie afgebeeld in de huidige dia te gebruiken als een aanwijzing waar je intel kunt vinden", vind je geen specifieke collectable zoals bij de Intel challenges van vorig jaar, zoals Sins of the Father. In plaats daarvan zijn het een soort contracten die in de buurt spawnen van waar naar deze locaties wordt verwezen.

warzone_hunt_for_adler_intel_location_y

Gelukkig ben je niet afhankelijk van de afbeeldingen - je ziet eenvoudig waar ze zich op de kaart bevinden door naar het Adler-icoon te zoeken.

Laten we eerst in grote lijnen uitzoeken waar je moet zoeken. Hier vind je de Factory- Summit en Farms-locaties in Warzone:

warzone_adler_intel_locations
Hier vind je de Factory, Summit en Farms Adler intel locaties in Warzone.

Op deze locaties vind je de Adler contracten. Ze spawnen meestal rond dezelfde plaats - bijvoorbeeld in het zuidoosten in Factory, en op de brug in Summit - en er zijn vaak meer dan één (in ons geval, maximaal vijf, hoewel er gemeld wordt dat er weinig of geen bij Farms spawnen).

warzone_hunt_for_adler_intel_location_2
warzone_hunt_for_adler_intel_location_3
warzone_hunt_for_adler_intel_location_6
De contracten spawnen rond deze locaties. Ze zullen elke match enigszins verschillen - zowel in positie als in hoeveelheid.

Je moet daar landen, het contract pakken, en de kisten openen waar het je achtereenvolgens naar wijst. Open alle drie en de Intel is compleet.

Dat is het in theorie, maar er zijn een aantal zaken die het moeilijker maken.

Meer Call of Duty Warzone tips
Ben je op zoek naar meer informatie over Call of Duty: Warzone? Lees dan onze Call of Duty: Warzone gids en tips. Daarin vind je meer informatie voor beginners en geavanceerde spelers. We leggen daarnaast uit hoe de map en de gulag werken en hoe je cross-platform speelt. Bovendien bespreken we meerdere loadouts en weet je daardoor gelijk welke perks en wapens goed samenwerken. Succes met het behalen van een victory!

Zo voltooi je elk Adler intel contract en een suggestie voor contracten die niet werken

De beste manier om elk contract te voltooien is om de map te openen zodra de match begint. Zoom nu in op de bovenstaande locaties, en zoek de Adler Intel, getoond door middel van het Adler-icoon. Net als bij elk ander contract, heb je de mogelijkheid om drie tegelijk te taggen met L1 / LB.

warzone_hunt_for_adler_intel_location_5

Ga nu zo snel mogelijk naar een van de locaties. Het probleem met deze uitdagingen is dat zodra je ze in bezit hebt, ze ook weer weg zijn - je moet er dus snel bij zijn. Aangezien deze contracten erg populair zijn, moet je het wellicht tegen andere spelers opnemen, zodra je landt. Onze ervaring is dat sommige contracten een paar minuten blijven liggen - dus als je er niet op tijd bij bent, wijk dan af en richt je op een ander.

Het helpt ook als je in een team speelt. Want als je een contract te pakken krijgt en dan sterft, blijft het actief voor je teamgenoten.

Vanaf dat punt is het proces technisch gezien vrij eenvoudig - open elke kist in volgorde. Maar er is een kleine kanttekening; bij de lancering zijn er meerdere berichten dat de Intel niet fatsoenlijk werkt. Dat betekent dat als je er wel in geslaagd bent om op tijd bij een van de bovenstaande locaties te geraken, en ze alle drie hebt om de Adler intel veilig te stellen, dat het misschien niet meetelt.

warzone_hunt_for_adler_intel_location_x
Voltooi alle Hunt for Adler challenges in Warzone of Black Ops: Cold War en de Tortured and Rescued Adler-skin is van jou.

Ons advies voor Intel contracten bij de lancering van een nieuw seizoen? Wacht een paar dagen. Niet alleen zijn alle problemen hopelijk dan opgelost. Eveneens betekent het dat er minder spelers op zoek zijn naar de Intel-locaties, omdat die spelers al klaar zijn met de challenge.

Je hebt ook de mogelijkheid om de Adler-skin vrij te spelen door de andere drie challenges op de eventpagina te voltooien als je Black Ops: Cold War in bezit hebt. Waaronder het doden van 25 vijanden die door je Spy Plane, H.A.R.P. of Field Mic zijn ontdekt, 25 kills tijdens een killstreak met de Assassin Perk, en het voltooien van zeven matches op Yamantau. Het is misschien meer een grind, maar ze zijn betrouwbaarder om te voltooien. Althans voor nu.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread