Warzone beste PPSh-41 loadout: de beste set-up en hoe de PPSh-41 unlocken

Het beste uit de Call of Duty: Warzone PPSh-41 halen.

De PPSh-41 in Warzone, is net als andere submachine guns, de perfecte manier om je in korte maar krachtige bursts een weg te banen door vuurgevechten.

Gearriveerd op 22 april 2021 naast de Swiss K31, maakt de PPSh-41 zijn debuut in Warzone en Black Ops: Cold War aan het begin van Season 3. Je moet dus een specifiek level van de Battle Pass bereiken.

Het wapen is een krachtig wapen dankzij de korte tijd die je nodig hebt om vijanden te doden op korte tot middellange afstand, de hoge fire rate en het lichte gewicht.

Aangezien je naar 1984 gaat, lees je op deze pagina de wijze hoe je de PPSh-41 moet unlocken en onze beste PPSh-41 loadout en PPSh-41 class aanbevelingen.

Op deze pagina:

Verdansk '84 Trailer | Call of Duty® Warzone

Als je nog met de wapens van Season 2 bezig bent, hebben we aanbevelingen voor de FARA 83 en LC10.

Hoe de PPSh-41 in Warzone unlocken

De PPSh-41 maakt zijn debuut tijdens het begin van Season 3. Om de PPSh-41 te unlocken moet je level 15 van de Battle Pass bereiken.

Dat kan je gratis doen door de game te spelen, maar je hebt ook de optie om de Battle Pass te kopen die de booster pack bevat om je alvast naar level 20 te brengen. Of je gebruikt COD Points om levels te kopen.

warzone_ppsh14_loadout_guide_1

Hoe je level 15 bereikt is volledig aan jou. Warzone, Zombies en Black Ops Cold War multiplayermodi geven je XP voor de Battle Pass. Dat gezegd hebbende, dit is een mooie gelegenheid om het Hunt for Adler evenement te voltooien. Daarvoor moet je zeven matches op Yamantau spelen en voltooien in de 24/7 modus van Cold War.

Zodra je level 15 hebt bereikt, laat de game je na de match weten of je een nieuw wapen hebt vrijgespeeld. Ga vervolgens naar je loadouts en zet je wapen in de primary slot.

Beste Warzone PPSh-41 loadout en attachments

Bij een submachine gun kun je de gebruikelijke beschikbare attachements voor de PPSh-41 verwachten. Dat is zeker welkom gezien enkele van de zwakste aspecten van het wapen, zoals de recoil en het kortere bereik.

Hieronder staan onze aanbevelingen voor een optimale PPSh-41 loadout, waaronder de benodigde levels:

 • Muzzle: GRU Suppressor (level 46)
 • Barrel: 14.9” Rifled (level 39)
 • Underbarrel: Spetsnaz Grip (level 41)
 • Ammunition: 55 Rnd Drum (level 8)
 • Rear Grip: Serpent Wrap (level 44)

Level 46 is een beetje veel voor de GRU Suppressor, maar het is zeker de tijd en de moeite waard. Zowel de aim-down-sight (ADS) snelheid en de richtstabiliteit worden enigszins aangetast, maar geen zorgen. In plaats daarvan wordt het geluid een stuk minder en heb je meer controle over de verticale recoil. Eveneens heb je een groter bereik met zowel meer schade als een verhoogde snelheid van de kogels.

Vervolgens heb je de barrel en daarvoor hebben we de 14.9" Rifled gekozen. Je verliest een beetje sprintsnelheid in ruil voor meer effectiviteit van het schadebereik.

warzone_ppsh14_loadout_guide_2

De Spetsnaz Grip is nog een attachment met een forse level eis, maar daar is dan ook een goede reden voor. De PPSh-41 heeft een probleem met de recoil en deze attachment compenseert dat precies door de beheersing van de verticale en horizontale recoil te verbeteren. Je algemene beweeglijkheid wordt beïnvloed, maar gelukkig een beetje, dus in dat opzicht gaat het niet te veel uitmaken.

Een submachine gun is altijd het beste met een zo'n groot mogelijk ammunitiemagazijn, en dat is waar de 55 Rnd Drum om de hoek komt kijken. De grotere munitie capaciteit komt met een nadeel, namelijk een tragere reload speed, maar je compenseert dat door veel meer kansen te hebben om je vijanden uit te schakelen, omdat je minder vaak hoeft te herladen.

Tot slot, is de Serpent Wrap perfect om de trage aim-down-sight (ADS) snelheid te verzachten. Je verliest een beetje sprinttijd, maar deze attachement is wel een must voor deze type submachine guns.

Meer Call of Duty Warzone tips
Ben je op zoek naar meer informatie over Call of Duty: Warzone? Lees dan onze Call of Duty: Warzone gids en tips. Daarin vind je meer informatie voor beginners en geavanceerde spelers. We leggen daarnaast uit hoe de map en de gulag werken en hoe je cross-platform speelt. Bovendien bespreken we meerdere loadouts en weet je daardoor gelijk welke perks en wapens goed samenwerken. Succes met het behalen van een victory!

Beste Warzone PPSh-41 class setup, perks en equipment

Terwijl de PPSh-41 een leuk en interessant wapen is om te gebruiken, is het toch een submachine gun, dus de class setup ligt in de lijn die je voor deze categorie zou verwachten.

Hier zijn onze keuzes voor de beste items, zoals equipment en Perks, om de beste PPSh-41 class setup in Warzone te maken:

 • Perk 1: Quick Fix (level 42)
 • Perk 2: Overkill (level 38)
 • Perk 3: Amped (level 1)
 • Secondary: Swiss K31 (level 31 Season 3 Battle Pass)
 • Tactical: Stun Grenade (level 1)
 • Lethal: Frag Grenade (level 1)

Aangezien het niet lang duurt voordat de PPSh-41 een vijand neerhaalt, is het een goede combo om Quick Fix te gebruiken om snel health terug te krijgen. Als je niet zeker weet wat je moet gebruiken als je level 42 nog niet hebt bereikt, helpt het om tot die tijd E.O.D. te gebruiken om de schade van non-killstreak explosieven en vuur te beperken.

warzone_ppsh14_loadout_guide_3

Zoals gewoonlijk raden we je aan om Overkill als tweede perk te gebruiken. In dit geval hebben we de Swiss K31 sniper rifle gekozen, omdat het niet alleen logisch is omdat ze allebei uit 1984 komen, maar ook om de korte tot middellange afstand van de submachine gun te compenseren.

Natuurlijk bestaat er een kans dat je tijdens het snipen wordt opgemerkt of dat je geen dodelijk schot lost, waardoor je je positie moet verdedigen of naar de vijand toe moet sprinten. Snel overschakelen naar de PPSh-41 is de oplossing, en Amped zorgt ervoor dat de actie zo snel mogelijk verloopt.

Tot slot hebben we gekozen voor traditionele keuzes voor zowel de Tactical en Lethal equipment met de Frag en Stun grenades. Zoals we al zeiden, is de submachine gun niet zo goed op lange afstanden, dus het gooien van explosieven of het stunnen van vijanden voordat je aan komt stormen is een strategie om te overwegen.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Call of Duty: Warzone gids en tips voor meer tips.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread