Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony heeft plannen voor PlanetSide 2

Vraagt gamers om hulp.

Sony Online Entertainment heeft zopas een mail verzonden naar heel wat spelers van PlanetSide, de in 2003 uitgebrachte massively-multiplayer online first-person-shooter voor de PC. Inderdaad, een hele mond vol, maar het achterliggende idee was voor die tijd best indrukwekkend! Later zagen we NCSoft met het ondertussen begraven Tabula Rasa een gelijkaardig idee lanceren, maar dat ging duidelijk nooit helemaal van de grond.

In de mail waarover we het hebben vraagt Sony de fans van PlanetSide om hulp. "We hebben plannen om het universum van PlanetSide verder uit te bouwen met een nieuw spel, en jullie moeten ons helpen met het ontwerpen daarvan", aldus SOE. De ontwikkelaar ging verder door te zeggen dat niemand beter dan de spelers van PlanetSide weten hoe de opvolger eruit zou moeten zien.

Om af te sluiten stelde SOE fans van het origineel gerust door te zeggen dat "PlanetSide nergens naartoe zal gaan". Als ondersteuning van de mail liet Sony pas nog de domeinnaam PlanetSide2 registeren. Goed nieuws dus voor alle MMOFPS-liefhebbers, al lijkt het me dat er dat niet zo gek veel zijn.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Planetside

PC

PlanetSide Next

PS4, PC

See 1 more
Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties