Shaun White gaat skateboarden

Won Olympisch goud, én nieuwe game.

Zopas heeft Ubisoft ons laten weten dat ze hun samenwerking met snowboardlegende Shaun White in de toekomst verder zullen zetten. Vreemd genoeg zal deze dubbel olympisch goud winnende sportpersoonlijkheid (voorlopig) niet opnieuw in een snowboardgame opdraven, maar verleent hij zijn naam aan een spel dat rond skateboarden draait.

Shaun White Skateboarding is in ontwikkeling bij Ubisoft Montreal en de roodharige lachebek werkt nauw samen met het verantwoordelijke team. "Ik kan niet beschrijven hoe enthousiast en gelukkig ik ben met deze game,” zegt Shaun White. “We hebben er een hele tijd aan gewerkt maar de game is klaar." Tony Key, U.S. senior vice president van sales and marketing bij Ubisoft voegt daar het volgende aan toe: “Shaun’s enthousiasme voor skateboarding zie je duidelijk in deze unieke game. Zoals we konden zien op de Olympische Spelen is Shaun White zonder twijfel een groot atleet."

Meneer White mag dan wel aangeven dat het spel al klaar is, we zullen Shaun White Skateboarding pas in het najaar zien verschijnen. Momenteel zijn er nog geen platformen bekend, maar we trekken aan de mouw van Ubisoft voor meer informatie. De laatste game waarop de atleet zijn naam plakte was Shaun White Snowboarding: World Stage, dat bij ons met een welverdiende zeven op tien aan de haal ging.

ADVERTENTIE

Gerelateerde content

Verder op de site...

Sony en Microsoft stellen voorlopig geen gamereleases uit

Maar de gezondheid van de medewerkers is het belangrijkste.

Gerucht: Dit zijn de nieuwe playlists voor Call of Duty: Warzone

Spelen we weldra in teams van twee of vier?

Call of Duty: Warzone verhoogt prijzen loadout drops

Prijsstijging levert eerlijkere sessies op.

Sony vertraagt downloadsnelheid door coronacrisis

Moeilijke tijden vragen harde maatregelen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread