SEGA heeft Napoleon: Total War aangekondigd, waarin de speler de rol van Napoleon zelf mag overnemen.

Napoleon is een spin-off van de Total War franchise, waarin ontwikkelaar Creative Assembly een verhaal wil vertellen met de bestaande Total War engine. Na Napoleon zullen er nog meer spin-off’s verschijnen.

Natuurlijk draait deze spin-off volledig om de opkomst en de val van de Franse Napoleon Bonaparte. De speler kan er voor kiezen als hem te spelen, of als een van zijn tegenstanders.

De spin-off bevat drie campagnes waarin je onder andere vecht in Italië en Egypte, en natuurlijk eindigt de derde campagne bij de beroemde Slag bij Waterloo.

“In Napoleon: Total War kruip je daadwerkelijk in de huid van Napoleon - je komt de problemen tegen die hij is tegengekomen, je wint de slagen die hij heeft gewonnen en je bouwt het rijk dat hij heeft gebouwd. Of meer dan dat”, aldus Mike Simpson, Creative Director van The Creative Assembly en de geestelijk vader achter de Total War-franchise. “In het spel kun je echter ook in de huid kruipen van zijn tegenstanders, zodat je de geschiedenis kunt herschrijven.”

ADVERTENTIE

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Napoleon: Total War

Haatte olietycoons.

Napoleon: Total War krijgt expansie

Exclusief verkrijgbaar bij Steam.

Demo Napoleon: Total War op Steam

Probeer gratis de Slag bij Ligny uit.

Napoleon: Total War in februari

SEGA All-Star Racing ook.