Script L.A. Noire telt 22.000 pagina's

Dat is zeven keer de hele Harry Potter serie!

De evolutie van videospellen is in twintig jaar tijd in een razendsnel tempo vooruitgegaan. Vroeger speelden we titels als Pong, Pac-Man en Space Invaders, games die helemaal geen verhaal aan boord hadden. Nu moet zowat elke videospel uitgerust zijn met een diepgaand plot, en gamers lijken een hekel te hebben aan oppervlakkigheid. Mocht je van plan zijn om L.A. Noire, een open world game van ontwikkelaar Team Bondi en uitgever Rockstar, in huis te halen zul je van dat laatste alvast geen last hebben.

De ontwikkelaar laat namelijk weten dat het script van L.A. Noire momenteel 22.000 pagina's telt! Brendan McNamara, de mede-oprichter van Team Bondi, maakte dit bekend aan het vooraanstaande blad EDGE. "Met ons script zou je mogelijk een twee jaar lopende TV-serie kunnen opnemen, en twaalf langspeelfilms!"

Vorige week lieten we jullie nog weten dat Team Bondi en Rockstar het genre zullen "trachten te vernieuwen" met L.A. Noire door spelers de mogelijkheid te geven om als een echte detective aan de slag te gaan. Het spel zou rond het einde van het jaar uitkomen, maar het zou ons niets verwonderen mocht L.A. Noire pas in 2011 het licht zien.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread