Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Genesect vangen - counters, zwakke plekken en moveset uitgelegd

Voeg Genesect toe aan je Pokédex!

Genesect, de Paleozoic Pokémon, kan nu toegevoegd worden aan iedere speler's Pokédex in Pokémon Go.

Oorspronkelijk werd Genesect toegevoegd als onderdeel van het event A Drive to Investigate, en moest je ervoor betalen. Nu is Genesect eindelijk beschikbaar voor alle spelers, als je hem kan verslaan natuurlijk.

Genesect is een Mythical Pokémon, en zal daardoor, net zoals de vele legendary Pokémon, verschijnen in vijf sterren raids. Dat betekent dat als je een volledige Gen 5 Pokédex wil, je zal moeten samenwerken met een groep andere trainers. Gelukkig is dat tegenwoordig een stuk gemakkelijker met Remote Raiding!

Op deze pagina:

Genesect counters en zwakke plekken in Pokémon Go

Hieronder vind je een overzicht van Genesect's zwakke plekken, en een lijst van mogelijke counters om je te helpen deze Mythical Pokémon te verslaan in Pokémon Go:

  • Genesect type - Bug en steel
  • Genesect is zwak tegen - Fire
  • Genesect counters - Charizard, Flareon, Moltres, Typhlosion, Entei, Ho-oh, Blaziken, Heatran, Darmanitan, Chandelure en Reshiram
  • Andere nuttige Genesect tips - Het is niet zo moeilijk om goede counters te kiezen om het tegen Genesect op te nemen. Neem gewoon je sterkste Pokémon om hem te verzwakken en als ze uitgeschakeld zijn, stuur je je overblijvende Fire Pokémon om het af te maken.

Genesect CP in Pokémon Go

Wanneer je vecht tegen Genesect en hem probeert te vangen in Pokémon Go, zal hij de volgende CP waarden hebben::

  • Raid Boss CP - 47.836
  • CP als je hem probeert te vangen - 1.833 tot 1.916
  • CP met Weather Boost (Rain) als je hem probeert te vangen - 2.292 tot 2.395
Bekijk op YouTube

Genesect Moveset in Pokémon Go

Net zoals elke andere Pokémon in Pokémon Go kan Genesect verschillende Fast en Charged moves hebben. Uniek echter is dat Genesect's drive beslist welke Charged moves hij heeft. Dit zijn de moves die Genesect kan gebruiken:

Genesect.

Mogelijke Fast Moves:

  • Fury Cutter (Bug)
  • Metal Claw (Steel)

Mogelijke Charged Moves:

  • Flamethrower (Fire) - enkel met Burn Drive
  • Gunk Shot (Poison) - enkel met Douse Drive
  • Hyper Beam (Normal)
  • Ice Beam (Ice) - enkel met Chill Drive
  • Magnet Bomb (Steel)
  • Techno Blast (Fire) - enkel met Burn Drive
  • X-Scissor (Bug)
  • Zap Cannon (Electric) - enkel met Shock Drive

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Alles wat we weten over Genesect

In de Pokémon lore heeft Genesect verbazend veel gemeen met Mewtwo.

De bijnaam 'Paleozoic Pokémon' hint er al naar, maar Genesect werd geïnspireerd door de enorme insecten uit het Paleozoïcum. Net als in de echte wereld komen we deze reuzen nog tegen in fossielen.

Het was Team Plasma, de slechteriken uit de Unova-regio, die zo'n fossiel van Genesect vonden, en terug tot leven wekten. Ze voegden er een aantal cybernetische verbeteringen aan toe zoals het kannon op Genesect's rug en de verschillende drives. Daardoor kan Genesect moves leren van andere Pokémon-types.

Deze verbeteringen verklaren ook waarom Genesect een Pokémon is met twee types. Het is een Bug Pokémon omdat het nu eenmaal een miljoenenjaren oude Bug Pokémon is, gemengd met Steel omdat Team Plasma er experimenten op gedaan heeft.

Genesect werd oorspronkelijk uitgebracht in Pokémon Go als deel van het event A Drive to Investigate, waar spelers de Mythical Pokémon konden verdienen met een speciale quest.

Nu maakt Genesect deel uit van de groep Pokémon die je kan bevechten in raids, waardoor Genesect de tweede Mythical Pokémon is die je zo kan vangen na Darkrai.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!
Reacties