Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Fest 2020: Welcome quest: alle opdrachten en beloningen uitgelegd

Zo voltooi je deze exclusieve Go Fest 2020 Special Research.

Go Fest 2020: Welcome is een Special Research quest die uitgebracht werd op zaterdag 25 juli, de eerste dag van Pokémon Go Fest 2020.

Deze Special Research werd ontworpen om je wegwijs te maken in de voornaamste activiteiten die lopen tijdens de eerste dag van Go Fest, zoals Rotom vangen en de rotating habitats.

En niet vergeten: als je deze Special Research wil voltooien moet je eerst een Go Fest ticket kopen.

Pokémon Go Fest 2020 Welcome inhoudsopgave

Hoe werkt Go Fest 2020: Welcome in Pokémon Go, met datum en tijdstip

Go Fest 2020: Welcome is de Special Research quest die uitgebracht werd op op de eerste dag van Pokémon Go Fest 2020 op zaterdag 25 juli.

Om deze Special Research te voltooien moet je eerst een ticket kopen voor Go Fest 2020.

Wanneer je een ticket gekocht hebt, moet je zorgen dat je Pokémon Go speelt op zaterdag 25 juli van 10u 's morgens tot 20u 's avonds. Dan start je automatisch Go Fest 2020: Welcome en alle mogelijke beloningen.

Als je geen Go Fest 2020 ticket hebt, of vergeet om op zaterdag 25 juli te spelen, dan zal Go Fest 2020: Welcome niet starten en zal je niet in staat zijn deze verhaallijn uit te spelen.

Go Fest 2020: Welcome heeft geen deadline wanneer deze gestart is. Je hoeft deze dus niet uit te spelen op Go Fest 2020, maar enkel te starten.

Los van het feit dat deze quest gelinkt is aan een Go Fest 2020 ticket en maar één stap lang is, werkt Go F est 2020: Welcome als elke andere Special Research quest: als je alle beloningen wil ontvangen moet je elke individuele challenge uitvoeren.

Bekijk op YouTube

Go Fest 2020: Welcome stap voor stap uitgelegd

Hieronder kan je elke stap van Go Fest 2020: Welcome vinden, inclusief de individuele challenges en alle beloningen die je krijgt na het uitvoeren ervan.

Dit gedeelte bevat wel spoilers dus let op.

'Go Fest 2020: Welcome' stap 1 van 1

  • Neem een snapshot van je buddy - x10 Incense
  • Gebruik Incense - x200 Great Balls
  • Vang 20 Fire Pokémon - kans om Charizard te vangen
  • Vang 20 Water Pokémon - kans om Blastoise te vangen
  • Vang 20 Grass Pokémon - kans om Venusaur te vangen
  • Doe mee aan 2 raids - Gible
  • Voeg een nieuwe friend toe - Snorlax

Beloningen: 10,000 Stardust, 10,000 XP en x2 Lucky Eggs

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Tips om Go Fest 2020: Welcome te voltooien in Pokémon Go

Hier zijn een aantal tips die je kunnen helpen om Go Fest 2020: Welcome te voltooien tijdens Go Fest 2020 in Pokémon Go:

  • Ook al is er geen deadline om Go Fest 2020: Welcome te voltooien, toch is het een goed idee om de drie challenges die van je vragen om 20 Pokémon van een bepaald type te vangen te voltooien op de eerste dag van Go Fest 2020. Op deze dag kan je namelijk gebruik maken van de rotating habitats en gemakkelijk Pokémon vinden van die specifieke types.
  • Tijdens die uren kan je ook Incense gebruiken om gemakkelijker zeldzame Pokémon te vinden.
  • Dankzij Remote Raiding kan je meedoen aan raids vanuit je eigen huis!
  • Wanneer je foto's neemt van je budy, houd dan in de gaten of je Wash Rotom niet ziet. Dat is de eerste Rotom form die te vinden is in Pokémon Go!

Of je het nu tijdens het event doet of in de toekomst: veel success met Go Fest 2020: Welcome te voltooien!

Read this next