Platform volgende game Bungie onbekend

Ontwikkelaar bekijkt momenteel alle opties.

Zonet nog lieten Edelbert jullie weten dat we in Halo: Reach de mogelijkheid zullen krijgen om Spartans volledig naar eigen smaak te pimpen. Nu duikt ontwikkelaar Bungie opnieuw op in het nieuws omtrent hun volgende - voorlopig nog onbekend - project.

Brain Jarrard, een werknemer bij Bungie, liet in een interview weten dat het team momenteel "naar alle verschillende platformen kijkt" om uit te maken op welke console hun volgende game zal uitkomen. "We hebben geen intentie om de volgende versie van Wii Fit te maken", laat Jarrard weten. "Ik denk niet dat dat past binnen de filosofie van ons bedrijf. Wel willen we wat maken dat niet enkel een klein deel van de markt aanspreek, maar de interesse van een breed spectrum aan gamers kan aanspreken."

Wanneer Bungie een spel maakt trachten ze een pakkend verhaal te bedenken verpakt in een action/adventure jasje. "We hebben al plannen voor ons volgende project, en ik denk dat we nu snel zullen beslissen wat, wanneer en waar dat project terecht zal komen. Toch kijken we momenteel niet naar slechts één enkel stukje technologie - de kaarten liggen nog steeds op de tafel", vertelde Jarrard.

Bungie's volgende game zal Halo: Reach worden. Mensen die Halo 3: ODST in huis hebben gehaald krijgen vanaf mei de kans om deel te nemen aan de open beta van Reach.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread