PES 2010 releasedata bekend

Wordt het PES of FIFA dit jaar?

De data waarop de verschillende versies van Pro Evolution Soccer 2010 zullen verschijnen, zijn bekend gemaakt. Op 22 oktober verschijnt het nieuwste deel in de succesvolle reeks voor de Xbox 360, Playstation 3, en PC. Op 9 november volgen de versies voor de Wii, Playstation 2 en PSP, aldus Konami.

Shingo Takatsuka (beter bekend als Seabass) heeft daarnaast bekend gemaakt dat de ontwikkelaars hebben geluisterd naar alle kritiek van pers en gamers. Dat hebben we al vaker gehoord, en het feit dat er nog vrij weinig baanbrekende vernieuwingen naar buiten zijn gebracht vraagt in ieder geval om een kritische houding tegenover de game die ingehaald lijkt te zijn door FIFA, de grote concurrent.

Wel is er naar buiten gekomen dat PES 2010 (net als FIFA) gebruik gaat maken van de zogenaamde 360 graden-besturing, die het mogelijk maakt om veel preciezer te dribbelen. Daarnaast zijn er versimpelingen aangebracht in de tactische opties en zitten er meer passeerbewegingen in de game. Of het genoeg is om alle kritiek op het vorige deel goed te maken, is nog maar de vraag.

Advertentie

Gerelateerde content

Dirt 5 aangekondigd

Daar maken we graag onze handen voor vuil.

Forza Street vanaf nu beschikbaar voor Android en iOS

Digitaal de straat op vanuit je kot.

Verder op de site...

Valorant komt mogelijk ook naar consoles

Maar enkel als de game daar waardig wordt bevonden.

Valorant gids en tips voor beginners en gevorderden

Een verzameling van al onze Valorant tips voor startende spelers en oude rotten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread