"Natal gaat voor revolutie zorgen"

Aldus medeoprichter van Naughty Dog.

Als we Jason Rubin, de medeoprichter van Naughty Dog, mogen geloven gaat Project Natal van Microsoft voor een revolutie zorgen, en dat zelfs buiten het spectrum van de videogames.

Dat liet Rubin weten tijdens de laatste editie van de show Bonus Round op GameTrailers.com. Rubin zelf is overigens niet langer werkzaam bij Naughty Dog, maar verliet de studio zes jaar geleden om zijn eigen studio genaamd Monkey Gods op te richten.

Volgens Rubin zou de Xbox 360 "meer dan een game machine" kunnen worden wanneer Natal in een bundel met de console uitgebracht zal worden. "Wanneer je Natal in de Xbox plaatst geef je de console het potentieel om meer te worden dan enkel een ding waarop je spellen speelt. Het zou wel eens kunnen dat een ander soort applicatie de aankoop van Natal gaat verantwoorden voor de consument", aldus Rubin.

Of Natal ooit in een bundel met de Xbox 360 zal verschijnen is nog onduidelijk, alsook de prijs van de aankomende camera technologie voor de console van Microsoft. De geruchten doen echter de ronde dat we tussen de 45 en 75 euro over de toonbank zullen moeten schuiven. Wanneer blijkt dat we ook daadwerkelijk leuke dingen met Natal kunnen doen valt deze prijs in onze ogen best mee.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread