Muramasa en LKS doen het goed

Dankzij Europa!

Uitgever Rising Star Games heeft bekend gemaakt dat cultgames Muramasa: The Demon Blade en Little King's Story het wereldwijd misschien niet fantastisch gedaan hebben, maar dat de goede verkoop van beide games in Europa een reddende factor is geweest.

In een interview met website Cubed3 zei Product Manager van Rising Star Yen Hau zelfs dat Little King's Story tot op de dag van vandaag nog verkoopt, iets dat zelden gebeurd in de videogamewereld. Er is dan ook al een opvolger in planning, het project wacht momenteel nog om het groene licht te krijgen.

Zowel Muramasa: The Demon Blade en Little King's Story zijn op het eerste zicht kinderlijke games, met een erg vriendelijke stijl. Beide games zijn echter enorm diep en enorm charmerend. Ze hebben hun succes meer dan verdient.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread