MS E3 events te zien op MTV

Natal presentatie door Cirque Du Soleil.

Microsoft haalt alles uit de kast om van E3 2010 hun E3 te maken. Zowel hun Natal-presentatie op 13 juni als de media briefing op 14 februari zal live op MTV uitgezonden worden en daarna nog herhaalt worden op andere zenders. Vooral hun Natal-presentatie belooft indrukwekkend te zijn, tijdens de show zal Cirque Du Soleil een performance geven.

Dit is niet de eerste keer dat Microsoft MTV gebruikt. De onthulling van de Xbox360 was ook een evenement dat live uitgezonden werd op MTV en werd gepresenteerd door Elijah 'Frodo Baggins' Wood.

Of de show ook op MTV België te zien zal zijn, is nog niet bekend. Gelukkig heeft MTV niet de exclusieve rechten en zal de show ook via de gebruikelijke internetkanalen te zien zijn. Ook zal Eurogamer.be aanwezig zijn op de events en een live-blog bijhouden tijdens de shows.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread