Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microtransacties mogelijk in Fable III

Betaal een euro voor een zwaard.

Gisteren nog liet Peter Molyneux ons weten dat er een ondersteuning voor Natal in Fable III terug te vinden zal zijn, en vandaag komt hij alweer op de proppen met wat sappige informatie. Niet dat alles wat sappig is meteen goed is...denk maar aan de sappigheid van een verse drol.

Molyyneux heeft namelijk toegegeven dat het naar alle waarschijnlijkheid mogelijk is om in Fable III microtransacties uit te voeren in ruil voor items. In mensentaal wil dit zeggen dat we binnenkort een euro kunnen neerleggen om een zwaard, helm of paar sokken te kopen in Albion. "Grotere objecten zullen ongetwijfeld duurder worden", voegde Peter nog even toe.

Toegegeven, we weten nog niet hoe de microtransacties in het spel aanwezig zullen zijn, maar wij hopen dat we geen geld op de tafel zullen moeten leggen om onmisbare voorwerpen te pakken te krijgen. Geld dokken zou je volgens ons enkel moeten doen wanneer je te lui bent om het spel daadwerkelijk te spelen, niet om de standaard ervaring te ontgrendelen. We geven Molyneux echter het voordeel van de twijfel omdat Fable II een toffe titel was!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fable III

Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties