Microsoft gelooft in succes Halo: Reach

"Gaat grootste titel van 2010 worden!"

We kunnen het jaar 2009 bijna achter ons laten, en dat staat in de gameindustrie meestal gelijk aan ontwikkelaars en uitgevers die opeens grootse uitspraken doen rond het aankomende jaar. Vandaag is het de beurt aan Microsoft, meer bepaald managing director Aaren Greenberg, die er zeker van is dat Halo: Reach de grootste titel van 2010 gaat worden.

Greenberg kon zich geen titel inbeelden die een grotere impact zal hebben dan Halo: Reach. Even kwam Gran Turismo 5 bij hem op, maar de man vroeg zich al snel luidop af "of die titel volgend jaar wel degelijk uit zal komen". Hij ging verder door te zeggen dat "er al verschillende jaren minigames zijn verschijnen binnen de reeks, maar het echte werk blijft achter."

Afsluiten deed Greenberg op de volgende manier: "Ik ben er zeker van dat er in 2010 geen enkel spel zal verschijnen dat net zo groot is als Halo: Reach."

Blijkbaar vergeet de man dat we in 2010 ook spellen als God of War III, StarCraft II en vooral, Final Fantasy XIII zullen mogen verwelkomen. Die laatste verschijnt bovendien ook nog eens voor de Xbox 360, waardoor wij zo onze twijfels hebben of Halo: Reach daadwerkelijk dé Xbox-game van 2010 zal worden.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread