Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Metal Gear Solid op 3DS is slechts test

E3-demo spel om reacties los te weken.

Op de voorbije E3 kwamen we te weten dat de 3DS, de aankomende handheld van Nintendo, heel wat ondersteuning krijgt van allerhande grote namen binnen de industrie. Capcom, THQ, Level 5, Square-Enix en Konami bijvoorbeeld. Die laatste bracht zelfs al een titel mee naar de beurs in LA zodat de aanwezige journalisten - waaronder een delegatie van Eurogamer Benelux - konden zien hoe krachtig de 3DS wel niet is. Konami wist ons te verrassen met een 3DS-versie van Metal Gear Solid 3D: Snake Eater genaamd "The Naked Sample", en we waren erg onder de indruk. Wanneer komt het spel uit? Wel, dat hangt van verschillende factoren af zo blijkt.

Tijdens de Kojima Productions podcast liet gastheer Sean Eyestone weten dat de 3D-versie van Snake Eater voor de 3DS slechts een "voorsmaakje" was van wat men bij Konami allemaal in petto heeft voor ons. "Ik zeg niet dat we dit project in de toekomst nooit als volwaardig spel zullen uitbrengen," ging Eyestone verder, "maar ik kan verder eigenlijk niets prijsgeven op dit moment. Enkel dan dat hetgeen je op de E3 van ons zag een voorbeeld was van wat we met de 3DS kunnen doen."

Christopher Johns, de tweede persoon in de podcast, liet weten dat "Kojima Productions gewoon het platform aan het uittesten is" en feedback wil horen van de fans. "Ik denk dat dat misschien zou kunnen helpen om het getoonde spel alsnog ooit uit te brengen voor de 3DS".

Feedback van de fans zal natuurlijk wel wat moeilijk worden als ze de 3DS nog nooit in hun handen gehad hebben. Voorlopig hebben enkel journalisten het ding mogen testen, maar daar zou wel eens verandering in kunnen mocht Konami beslissen om Metal Gear Solid 3D: Snake Eater: The Naked Sample mee te brengen naar de GamesCom, een beurs te Keulen die voor het publiek toegankelijk is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Metal Gear Solid Snake Eater 3D

Nintendo 3DS

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties