Meer info over DLC voor Alan Wake

Remedy: "Verwacht een soort kerstspecial."

De kerstspecials waar ik de mooiste herinneringen aan heb zijn die van The Office (zowel Brits als Amerikaans), Mr.Bean en Extras, maar blijkbaar zal het feestelijke concept binnenkort ook zijn weg vinden richting de spellenindustrie. Tenminste, als we ontwikkelaar Remedy mogen geloven.

De studio heeft namelijk wat DLC-plannen voor hun aankomende titel Alan Wake die rond de feestdagen het licht zal zien. "Wanneer je Alan Wake in handen krijgt kun je het zien als seizoen één", vertelde Oskari Hakkinen, het hoofd van Remedy. "Er zal een redelijk sluitend einde in het spel zitten, maar we laten enkele deuren open: we hebben alles opgezet zodat we later een groter verhaal kunnen introduceren."

En dan ging de man over naar de plannen voor downloadable content: "We hebben nagedacht over DLC, en dit zal uiteindelijk een brug worden tussen het eerste en het tweede seizoen, mocht Alan Wake een succes worden. Je kunt het zien als een kerstspecial in DLC-vorm, iets wat je een andere kijk geeft op dingen die je reeds gespeeld hebt in seizoen één."

Dat lijkt ons best interessant! Zoals Hakkinen het nu uitlegt kunnen we dus eerst Alan Wake verwelkomen (verschijnt op 21 mei), waarna we tot kerst moeten wachten voordat de eerste DLC uitkomt, om daarna uit te kijken naar "seizoen twee".

ADVERTENTIE

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

The Last of Us: Part 2 heeft geen multiplayer

Maar wordt in de toekomst wel afzonderlijk uitgebracht.

The Last of Us: Part 2 releasedatum aangekondigd

Inclusief nieuwe gameplaytrailer.

Blair Witch aangekondigd

De game van de reboot van de film.

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread