Meer Hero-games in 2010 van Activision

Populaire reeksen krijgen vervolgen.

Een paar dagen geleden kwamen we te weten dat Activision de merknaam 'Drum Hero' had laten vastleggen, en vandaag duikt er alweer nieuw op rond de 'Hero'-games. Dan Rosensweig, de CEO bij Activision verantwoordelijk voor alle ritmespellen, liet voorzichtig de plannen los die de uitgever zal hanteren in de loop van 2010.

"We werken op dit moment aan wat we in 2010 op de markt zullen brengen. De consument zal waarschijnlijk minder verschillende titels van ons zien, omdat de focus gaat liggen bij het ontwikkelen van nieuwe delen binnen goed verkopende reeksen waarin spellen zitten die leuk zijn om te spelen," aldus Rosensweig. "Verwacht meer DJ Hero, en nieuwe iteraties van Guitar Hero en Band Hero".

Wat later vertelde Rosensweig dat de nadruk in 2010 nog meer zal liggen op downloadable content waardoor de spellen die Activision uitbrengt een langere levensduur krijgen.

Het laatste muziekspel van Activision waarmee wij aan de slag gingen was DJ Hero, en die game wist een positieve indruk op ons achter te laten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

medewerker

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread