Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mafia II nog maar één einde

Maar het is wel heel goed.

Mafia II producer Denby Grace heeft gezegd dat de meerdere eindes die eerst in de game zaten geschrapt zijn en verruilt zijn voor één enkel einde.

Het spel had vier eindes maar Grace vond dat geen enkele goed genoeg was. En dus werden ze maar geschrapt en vervangen door een einde waar hij wel tevreden mee is.

"We hadden vier verschillende eindes in het spel op een bepaald punt maar toen keken we ernaar en vonden we dat we eigenlijk maar één echt goed einde hadden voor ons verhaal," zegt Grace. "We werkten daaraan en toen kwamen er focus-testers en ontdekten we dat spelers eigenlijk enkel echt tevreden waren als ze dat ene bepaalde einde hadden. En toen zeiden we gewoon "Weet je wat? We gooien de rest weg want dit is het einde dat iedereen wil" en iedereen is blij dat we die keuze gemaakt hebben."

Mafia II verschijnt (eindelijk) op 27 augustus voor PC, Xbox 360 en PS3.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Mafia II

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties