Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Lara Croft & tGoL tijdelijk exclusief voor Xbox 360

Na 4 weken ook voor PC en PS3.

Met Lara Croft & The Guardian of Light wil Crystal Dynamics fans van de heldin een fris en luchtig tussendoortje voorschotelen, terwijl ze volop aan een nieuwe volwaardige Tomb Raider-game aan het werken zijn. Onlangs kwam aan het licht dat de game vanaf 18 augustus downloadbaar zal zijn, maar...

Enkel via Xbox Live. Microsoft eist dat de game de eerste 4 weken exclusief voor de Xbox 360 blijft, aangezien het deel uitmaakt van hun Summer of Arcade actie. Of de PS3- en PC-versie onmiddellijk na die 4 weken zullen verschijnen wist Crystal Dynamics nog niet met zekerheid te zeggen, maar ze zijn alleszins van plan de 2 resterende versies zo snel mogelijk daarna te releasen.

Als er een datum naar boven komt krijgen jullie die hier ongetwijfeld te lezen, ondertussen is er dus meer dan voldoende tijd om de onderstaande kersverse trailer een honderdtal keer te bekijken.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Lara Croft and the Guardian of Light

Android, iOS, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.
Reacties