Japanse demo Bayonetta op 8 oktober

Plannen voor een Westerse versie onbekend.

Bayonetta verschijnt pas begin 2010, maar het spel duikt al geruime tijd met de regelmaat van de klok op in het nieuws. Zo lijken er wat problemen te zijn met de PS3-versie van het spel, terwijl een dikke week geleden bleek dat ontwikkelaar Platinum Games niet aan beide versies werkt.

Ook het nieuws dat vandaag rond de titel opduikt is er eentje waarbij we gemende gevoelens hebben. Platinum Games heeft namelijk laten weten dat men in Japan op 8 oktober een demo van het spel mag verwachten, maar wanneer we Bayonetta in de Westerse wereld kunnen uittesten is nog niet duidelijk. Personen die een beetje handig zijn kunnen de Japanse demo waarschijnlijk zonder al teveel problemen te pakken krijgen, maar het blijft een omslachtig gedoe.

Verder laat de ontwikkelaar weten dat de demo van Bayonetta op de Xbox 360 inhoudelijk superieur zal zijn aan die van de PlayStation 3. Op de console van Sony kunnen Japanners aan de slag met de tutorial en het Angel's Metropolis level, terwijl de X360-versie van de demo ook de Falling Clock Tower prologue zal bevatten.

Wanneer wij meer te weten komen over een Westerse demo laten we het zeker aan jullie weten.

Advertentie

Gerelateerde content

Hitman 3: Year 2 aangekondigd

Inclusief een nieuwe modus met roguelike elementen.

Hitman: Trilogy aangekondigd voor pc en consoles

Ook beschikbaar via Xbox Game Pass en Steam.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread