Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ingame beelden uit WoW: Cataclysm

Uitbreiding verschijnt dit jaar nog.

Op dit moment zit World of Warcraft: Cataclysm, de langverwachte derde uitbreiding voor de populaire MMORPG van Bizzard, in de Alpha-fase. Dit wilt zeggen dat een selecte groep gamers reeds aan de slag gaat met alle nieuwe content die we - volgens Mike Morhaime - "later dit jaar" in de winkelrekken mogen verwachten. Vandaag zijn er een vrachtlading aan beelden vrijgegeven afkomstig uit Cataclysm, en deze zijn via deze link te bekijken (met dank aan MMO Champion).

Verder gaf Morhaime tijdens een gesprek nog wat details vrij over wat we precies mogen verwachten van WoW: Cataclysm. Zo zal het volledige spel een grondige remake ondergaan waardoor alles grafisch hetzelfde niveau zal bereiken als het visuele vertoon in de laatste expansies. Alle sociale gamers mogen zich opmaken voor een integratie van Facebook binnen Blizzards Battle.net dienst, waardoor het makkelijker zal worden om WoW-spelende vrienden op te sporen.

Als laatste gaf Morhaime toe dat gamers "binnenkort" kans zullen maken om deel te nemen aan de closed beta van het spel. Een meer precieze datum ontbrak spijtig genoeg.

Read this next