"id Software zal binnenkort schitteren"

Aldus Bethesda, de eigenaar van de studio.

Pete Hines, de grote man bij Bethesda, heeft in een interview laten weten dat hij er zeker van is dat id Software, de studio achter Quake en Doom, binnenkort "haar potentieel" zal laten zien in de vorm van Rage en Doom 4.

Bethesda is al een tijdje de eigenaar van id Software, maar voorlopig zijn er nog geen videogames ontsprongen uit deze samenwerking. Daar zal in de loop van 2011 verandering in komen wanneer Rage op de markt verschijnt. Pete Hines over de ontwikkelaar: "id Software brengt een rijkdom aan ervaring en expertise binnen het FPS-genre richting onze familie. Om samen te mogen werken met zo'n studio is een groot voordeel," aldus Hines.

"Ik denk dat we hun echte potentieel zullen zien eens Rage en Doom 4 op de markt verkrijgbaar zijn. De dingen waaraan ze momenteel werken zien er erg goed uit!". Of er binnenkort op de E3 nieuwe informatie te rapen valt over Rage valt nog af te wachten, en rond Doom 4 hebben we eigenlijk helemaal geen hoop. Die laatste titel zal hoogstwaarschijnlijk voor het eerst te zien zijn op de QuakeCon, en die conventie zal pas in augustus plaatsvinden.

Alle informatie die we tot nu toe rond Rage wisten te vergaren is terug te vinden op de gamepage van het spel.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Philip Cremers

Philip Cremers

Editor in Chief @ Eurogamer Benelux

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread