Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gratis DLC voor Forza Motorsport 3

Binnen drie weken alweer nieuwe DLC.

Toen Forza Motorsport 3 vorige maand uitkwam wisten wij al redelijk snel dat we met een van de beste racers van 2009 te maken hadden. Redacteur Jasper hing aan de game dan ook terecht een volle negen vast. Gamers die ons oordeel hebben gevolgd en het spel dan ook hebben aangeschaft mogen zich nu opmaken voor wat downloadable content...die volledig gratis op Marketplace zal verschijnen!

Rond deze tijd zou het mogelijk moeten zijn om de Hyundai Genesis Coupe Car Pack te downloaden. Dit geeft je toegang tot de Rhys Millen Racing Red Bull Hyundai Genesis Coupe, de HKS Genesis Coupe en de special edition Forza 3 Genesis Coupe.

Vanaf 8 december heeft Microsoft alweer wat nieuwe DLC voor je in petto in de vorm van het Hot Holidays Car Pack. Hierin zullen tien super cars terug te vinden zijn die pas volgend jaar uitgebracht worden, waaronder de Ferrari 458 Italia. Deze downloadable content zal spijtig genoeg niet gratis zijn, maar verkocht worden voor een zacht prijsje van 400 MS Points (€4,80). Om dit goed te maken zul je wel de 2010 Audi S4 zonder bijhorende kost kunnen downloaden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Forza Motorsport 3

Xbox 360

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties