Gerucht: eerste details Zelda Wii?

De titel is niet echt origineel.

Een Duitse bron beweert alle details rond de nieuwe Zelda reeds te hebben. Dit meldt Zelda Informer.

De officiële titel zou The Legend of Zelda worden zonder enige vorm van ondertitel. Het verhaal speelt zich dan ook enkele honderden jaren af voor de avonturen in The Ocarina of Time. Hierin wordt er ook onthuld hoe het Mastersword gemaakt werd. Voor de fee-achtige Zordiana is er een belangrijke rol in het verhaal weggelegd.

Wanneer je een dungeon betreedt zul je dit niet altijd beseffen. Hierdoor zou alles vloeiend moet overlopen. Er zullen ook dungeons zijn zonder bazen en vice versa. Op de E3 zou er 1 dungeon speelbaar zijn die zich afspeelt in een ijswereld en de eerste dungeon van het verhaal is.

De Hookshot krijgt nieuwe vaardigheden zoals de mogelijkheid om er mee rond te zwaaien. Je zal wel niet meer naar je contactpunt worden toegetrokken. Er wordt ook geen Wii Motion controls voorzien voor dit wapen. De boog wordt daarentegen gebruikt zoals die in Wii Sports Resort.

Er komen twee moeilijkheidsgraden: Normal en Hero. Bij de laatste zijn de vijanden moeilijker en is de Super Guide afgezet.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread