Gamereleases september 2020 - De 7 opvallendste gamereleases van deze maand

Met onder andere Marvel's Avengers en Baldur's Gate 3.

De zomer is bijna voorbij en dat betekent maar een ding: een hoop nieuwe games. Augustus bracht onder meer Total War Saga: Troy en Wasteland 3, maar wat heeft de komende maand voor je in petto? Hieronder vind je de opvallendste gamereleases van september 2020.

Crusader Kings 3

Datum: 1 september 2020
Platform(s): pc

Wie een monarchie wil leiden, moet ook zijn stoute schoenen aantrekken. Alleenheerschappij verkrijg je namelijk niet zonder slag of stoot. Volgens de Crusader Kings 3 review van Bruce slaagt de game erin om de unieke formule uit te breiden en tegelijk toegankelijker te maken. Lang leve de koning!

Marvel's Avengers

Datum: 4 september 2020
Platform(s): pc, PlayStation 4, Xbox One

Na de Batman Arkham-reeks en Marvel's Spider-Man ontbrak het nog aan een game over The Avengers. Daar komt nu echter verandering in. In Marvel's Avengers kruip je namelijk in de huid van Black Widow, Ms. Marvel, Iron Man, Captain America, Hulk en Thor. Zit daar je favoriete spandexkostuum niet tussen? Na de release verschijnen gelukkig meer helden op het strijdtoneel. Avengers Assemble!

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Datum: 4 september 2020
Platform(s): pc, PlayStation 4, Xbox One

Tony Hawk's Pro Skater is terug van weggeweest, want de remaster van Vicarious Visions neemt je mee naar de iconische levels van weleer. Onder begeleiding van een legendarische soundtrack werk je in Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 aan pittige combo's en een skatecarrière om u tegen te zeggen. Can you kick it?

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Datum: 8 september 2020
Platform(s): pc, PlayStation 4, Xbox One

Kingdoms of Amalur: Reckoning kwam ooit uit voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360, maar werd destijds volledig door andere games overschaduwd. THQ Nordic probeert dat nu goed te maken door een remaster uit te brengen. Ontdek de geheimen van Amalur en kom erachter wat het lot voor je in petto heeft.

Spelunky 2

Datum: 15 september 2020
Platform(s): PlayStation 4

Dat Spelunky succesvol is, hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. Grotten verkennen heeft gewoon iets aanlokkelijks. Vanwege de culthit werkt ontwikkelaar Derek Yu al een aantal jaar aan een vervolg. Spelunky 2 moet chaotischer en intenser worden. Bovendien krijgt het vervolg een online multiplayermodus. Maak je borst maar nat.

Mafia: Definitive Edition

Datum: 25 september 2020
Platform(s): pc, PlayStation 4, Xbox One

Er is al lang vraag naar een remaster van Mafia: The City of Lost Heaven. Fans mogen zich in de handen wrijven, want ontwikkelaar Hangar 13 werkt aan Mafia: Definitive Edition. Die studio werkte eerder weliswaar aan het lauw onthaalde Mafia 3, maar met goed bronmateriaal zoals Mafia kan het haast niet fout gaan. "Mr. Salieri sends his regards."

Baldur's Gate 3

Datum: 30 september 2020
Platform(s): pc

Na het legendarische Divinity Original Sin 2 werkt ontwikkelaar Larian Studios aan een vervolg binnen de Baldur's Gate-reeks. Het nieuwe Dungeons & Dragons-avontuur draait volledig om de Illithids, oftewel 'mind flayers', die alles willen corrumperen. Het is overigens nog niet de volledige release, maar een Early Access. Al is een voorsmaakje zeer welkom. "To put out the myriad suns―to darken the light."

Ook interessant...

  • The Outer Worlds: Peril On Gorgon DLC (9 september, pc, PlayStation 4, Xbox One)
  • Earth Defense Force 5 (18 september, PlayStation 4)
  • Crysis Remastered (18 september, pc, PlayStation 4, Xbox One)
  • Little Big Workshop (24 september, Xbox One)
  • Serious Sam 4 (24 september, pc)

De opvallendste gamereleases van augustus 2020 lees je hier.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread