Gamereleases januari 2021 - De 7 opvallendste gamereleases van deze maand

Met onder andere Hitman 3 en The Yakuza Remastered Collection.

Het is januari en dat betekent dat we het verschrikkelijke 2020 eindelijk achter ons kunnen laten. Naast een nieuw hoofdstuk zorgt 2021 voor tal van nieuwe gamereleases. Hieronder lees je de 7 opvallendste gamereleases van januari 2021.

Five Nights at Freddy's: Core Collection

Datum: 12 januari 2021

Platform(s): PlayStation 4, Switch en Xbox One

Five Nights at Freddy's: Core Collection bevat alle vijf games van de gelijknamige serie. In die horrorserie moet je vijf nachten overleven in Freddy Fazbear's Pizzeria, een soortgelijke attractie en zelfs in je eigen huis. Dat is geen gemakkelijke opgave als je weet dat mascotte Freddy en zijn vrienden 's nachts veranderen in moordzuchtige griezels. Dankzij deze collectie verkrijg je ook achievements/trophies en kom je tal van nieuwe personages tegen. Kom je de vijf nachten door of wordt het een waar bloedbad?

Scott Pilgrim vs. The World: The Game - Complete Edition

Datum: 14 januari 2021

Platform(s): pc, PlayStation 4, Stadia, Switch en Xbox One

Na meer dan tien jaar keert Scott Pilgrim terug in de 2D-beat-'em-upgame Scott Pilgrim vs. The World: The Game - Complete Edition. Je kruipt in de huid van Scott of de andere personages en neemt het op tegen de League of Ramona's Evil Exes. Naast vechten bevat de game alle uitgebrachte DLC's, tal van te leren vaardigheden, vrij te spelen voorwerpen en modi. Genoeg om alle frustraties van 2020 kwijt te raken.

MXGP 2020

Datum: 14 januari 2021

Platform(s): PlayStation 5

In MXGP 2020 kruip je in de huid van een echte motorcrosser en baan je je een weg naar de top door tal van coureurs en teams uit te dagen. Daarnaast kun je je eigen parcours maken, je rijvaardigheden verbeteren of de snelste tijd in de Waypoint-mode neerzetten en die delen met andere online spelers. Ten slotte bevat het geheel ook online competities waarin je je meet met andere spelers. Geraak jij als eerste door de modder of zak je er genadeloos in weg?

Hitman 3

Datum: 20 januari 2021

Platform(s): pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Switch, Xbox One en Xbox Series X

De legendarische huurmoordenaar Agent 47 maakt eind januari zijn opwachting in het laatste deel van de World of Assassination-trilogie. Het laatste deel bevat tal van nieuwe exotische locaties en dan ook nieuwe creatieve manieren om je tegenstanders uit te schakelen. Verder importeer je de locaties van het eerste en tweede deel, en kun je je progressie van Hitman 2 in dit deel verderzetten. Word jij een genadige of meedogenloze huurmoordenaar?

Ride 4

Datum: 21 januari 2021

Platform(s): PlayStation 5 en Xbox Series X

Januari lijkt wel de maand van de motorcross. Ride 4 bevat honderden motoren en tientallen circuits van over de hele wereld. Verder biedt de game een carrièremodus waarin je de top moet bereiken en een multiplayermodus waarin je het opneemt tegen andere spelers. Daar stopt het echter niet, want Ride 4 bevat ook tal van technische en cosmetische aanpassingsmogelijkheden voor je helm, outfit en motor. Word jij de nieuwe motorcrosssuperster?

Stronghold: Warlords

Datum: 26 januari 2021

Platform(s): pc

Stronghold: Warlords is de nieuwste real-time strategy game van Firefly Studios en draait volledig rond grote Khans, Imperialistische krijgsheren en Shōgun-commandanten. Zo word je in de game teruggekatapulteerd naar het Azië van tussen de derde eeuw voor Christus en het jaar 1200. Daar krijg je de kans om tal van Warlords te rekruteren en samen met hen verschillende bekende veldslagen na te spelen. Sta jij binnenkort bekend als een Aziatische veroveraar?

The Yakuza Remastered Collection

Datum: 28 januari 2021

Platform(s): pc en Xbox One

Dankzij de uitsluitend digitale release van The Yakuza Remastered Collection op Xbox Game Pass voor de console en pc(via Steam) kun je weldra aan de slag met Yakuza 3 tot en met 5. Alle games in de collectie zijn volledig geremasterd en te spelen in een resolutie van 1080p en draaien aan 60 frames per seconde. Om ongeduldige fans alvast voor te bereiden op de komst van de bovenstaande games, kun je momenteel al aan de slag met Yakuza 0, Kiwami en Kiwami 2. Dame Da Ne...

Ook interessant...

  • Iron Conflict (8 januari op pc)
  • King Arthur: Knight's Tale (12 januari op pc)
  • Gods Will Fall (29 januari op pc, PlayStation 4, Switch, Stadia, Xbox One, Xbox Series X)
  • Everspace 2 (januari voor pc in early access)
  • The Pedestrian (januari op PlayStation 4)

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread