Gamereleases december 2020 - De 7 opvallendste gamereleases van deze maand

Met onder andere Cyberpunk 2077 en Immortals Fenyx Rising.

Dankzij Sinterklaas en Kerstmis staat december bekend om het geven en krijgen van cadeaus. Daarbij horen ook de games die deze maand uitkomen. Om je alvast op weg te helpen met je verlanglijstje, lees je hieronder de 7 opvallendste gamereleases van december 2020.

Empire Of Sin

Datum: 1 december 2020

Platform(s): pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One

Wat gebeurt er als je de Mafia-gamereeks combineert met een strategische turn-basedgame? Het antwoord in dit geval is Empire of Sin. In die game word je namelijk gekatapulteerd naar de jaren 20 van de vorige eeuw en bouw je je criminele imperium uit. Dat doe je door een van de veertien unieke maffiabazen te kiezen, een eigen bende te vormen en de economie van de onderwereld in goede banen te leiden. Ben jij een geboren maffioso of word je lek geschoten?

Twin Mirror

Datum: 1 december 2020

Platform(s): pc, PlayStation 4 en Xbox One

Liefhebbers van psychologische thrillers worden dankzij Twin Mirror in december op hun wenken bediend. In deze game keert onderzoeksjournalist Sam Higgs terug naar zijn geboortedorp Basswood om daar een mysterie over de stad en z'n bewoners te ontrafelen. Dat doet hij door meerdere aanwijzingen te verzamelen en verschillende scenario's met elkaar te combineren in Sams geheugenpaleis. Geen gemakkelijke opgave als je niemand kunt vertrouwen.

Immortals Fenyx Rising

Datum: 3 december 2020

Platform(s): pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Stadia, Xbox One en Xbox Series X

In Immortals Fenyx Rising spoelt de Griekse krijger Fenyx aan op Gold Isle en krijgt ze de taak om de plannen van de titaan Typhon te dwarsbomen. Die maakte het namelijk erg bont op dit eiland door een vloek uit te spreken over de goden en de poorten naar Tartarus te openen. Om het eiland te redden, nemen spelers het vervolgens op tegen allerlei mythologische wezens, proberen ze goddelijke vaardigheden aan te leren en trachten ze de erg krachtige Typhon te verslaan. Slaag je in je opzet of komt hybris voor de val?

FIFA 21

Datum: 4 december 2020

Platform(s): PlayStation 5, Xbox Series X

Naast een release op de PlayStation 4 en Xbox One komt het populaire FIFA 21 begin december ook naar next-genconsoles. In deze next-genversie ga je opnieuw aan de slag met een brede waaier aan teams en voetbaltoppers om u tegen te zeggen. Om een verschil te maken met de vorige generatie bevat deze next-genversie snellere laadtijden, raytracing en Haptic Feedback op PlayStation 5. Ben jij klaar voor de volgende generatie?!

Puyo Puyo Tetris 2

Datum: 8 december 2020

Platform(s): PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One en Xbox Series X

De in Japan zo populaire puzzelgame Puyo Puyo en het legendarische Tetris slaan voor Puyo Puyo Tetris 2 de handen voor de tweede keer in elkaar . Om zowel offline als online te winnen van je tegenstander moet je je bord met Puyo's of Tetrisblokken leegmaken en allerhande troep aan je tegenstander geven. Dat doe je door vier gelijk gekleurde Puyo's met elkaar te combineren of door rijen blokken weg te werken. Let wel op, want wat je geeft, mag je terug verwachten.

TemTem

Datum: 8 december 2020

Platform(s): PlayStation 5

De Early Access-versie van het Pokémon-achtige TemTem maakt een paar dagen na Sinterklaas zijn opwachting op de PlayStation 5. Als je deze versie van de game speelt, krijg je toegang tot vier van de zes eilanden en meer dan honderd Tems. Naast het verhaal kun je de game ook volledig coöperatief spelen of je aan de online competitieve mode wagen. Vang jij ze allemaal?

Cyberpunk 2077

Datum: 10 december 2020

Platform(s): pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One en Xbox Series X

Na verschillende keren te zijn uitgesteld en doodsbedreigen aan het adres van CD Projekt Red kun je in december eindelijk met het futuristische Cyberpunk 2077 aan de slag. Die game spoelt 57 jaar vooruit en speelt zich in het fictieve Night City af. Die stad en de rest van de Verenigde Staten van Amerika worden geleid door verschillende megacorporaties. Jij kruipt als speler in de huid van de huurling V die op zoek gaat naar rijkdom. Naast rijkdom krijg je enorm veel vrijheid om jouw eigen huurling samen te stellen. We zijn dan ook erg nieuwsgierig naar jouw versie van V.

Ook interessant...

  • Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition (4 december op pc, PlayStation 4, Xbox One)
  • Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light (4 december op Switch)
  • Destiny 2 (8 december op PlayStation 5 en Xbox Series X )
  • Medal of Honor: Above and Beyond (11 december op pc)
  • Sword of the Necromancer (december op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One, Xbox Series X)

De opvallendste gamereleases van november 2020 lees je hier.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Battle.net krijgt totale make-over

Europese release volgt later.

FeaturePersona 5 Strikers slaat zijn slag

Shadows slachten in stijlvol Shibuya.

Cyberpunk 2077 next-gen update komt pas eind 2021 uit

CD Projekt RED biedt zijn excuses aan.

Ubisoft werkt aan Star Wars openwereldgame

Releasedatum is nog ver, ver weg.

Verder op de site...

Digital FoundryDe beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Makers van Skyrim-mod Enderal werken aan nieuwe game

De mod heeft zijn laatste patch gekregen.

New Pokémon Snap releasedatum bekend

Bevat meer dan 200 Pokémon.

Battle.net krijgt totale make-over

Europese release volgt later.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread