Fortnite Loading Screen uitgelegd: zo vind je de foto op een Quinjet Patrol-landingsplaats

Voltooi de tweede Wolverine challenge.

Het vinden van de Loading Screen foto op een Quinjet Patrol-landingsplaats is de tweede Wolverine challenge die je in Fortnite Chapter 2 Seizoen 4 moet voltooien.

In de eerste uitdaging word je gevraagd om mysterieuze claw marks te onderzoeken. Deze challenge vraagt je om een van de vier Quinjets te bezoeken die aan het begin van elke match op de Fortnite map landen.

Je zult een aantal Stark Robots moeten verslaan en andere spelers moeten ontwijken als je deze challenge wilt voltooien.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Hoe vind je de foto van het Loading Screen op een Quinjet Patrol-landingsplaats in Fortnite?

Om deze uitdaging af te ronden, moet je eerst een match in Fortnite starten en dan wachten tot je in de Battle Bus zit, waar je als onderdeel van het Marvel-thema van dit seizoen vier Quinjets op verschillende locaties op de Fortnite map ziet landen.

Fortnite_Loading_Screen_4

Als je het Loading Screen wilt vinden, moet je een van de Quinjet Patrol-landingsplaatsen bezoeken. We raden je aan om naar een locatie te gaan die ver verwijderd is van zowel de route als van de Battle Bus. Eigenlijk zo ver mogelijk van alle populaire lootlocaties. Dat stelt je hopelijk in staat om de challenge te voltooien, zonder dat andere spelers je onderbreken.

Land echter niet bij de Quinjet, want die wordt bewaakt door een aantal Stark Robots. In plaats daarvan land je het beste in de buurt en pak je eerst een of twee wapens op.

Fortnite_Loading_Screen_3

Vervolgens ga je naar de Quinjet en neem je het tegen de Stark Robots op. Je hoeft ze niet perse te vernietigen - ze neerslaan is ook mogelijk.

Fortnite_Loading_Screen_2

Als je met de robots hebt afgerekend, ga je de Quinjet in. Ga via de SHIELD chest naar de achterkant van het vliegtuig. Hier vind je aan de rechterkant van de achterwand het Loading Screen.

Fortnite_Loading_Screen_5

Nu hoef je er alleen nog maar mee te interacteren en ben je een stapje dichterbij het ontgrendelen van de Wolverine skin.

Als je meer wilt weten over Season 4 van Fortnite, bekijk dan onze gidsen over de Season 4 Battle Pass skins en de Wolverine challenges.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread