Fortnite Vault locaties: zo open je een vault in Fortnite

Wat ligt er in de kluis?

Vaults kunnen gevonden worden doorheen heel de Fortnite map voor Chapter 3 Seizoen 1.

Deze Vaults kunnen je best wat waardevolle spullen opleveren, maar eerst moet je meer weten over de vault locaties. Het is immers nogal moeilijk iets te vinden als je niet waar zoeken.

Je zal ook moeten weten hoe je en Vault opent of al die waardevolle uitrusting zal voor altijd buiten handbereik zijn terwijl het wel eens had kunnen zijn wat jou de match had doen winnen.

op deze pagina:

Vault locaties:

Fortnite - Hoe een Vault te openen

Vault locaties in Fortnite in een oogopslag

Doorheen de nieuwe Fortnite map voor Chapter 3 zal je zeven verschillende vaults kunnen tegenkomen - de map hieronder toont je zeer snel waar je moet zoeken.

Fortnite_Chapter_3_Vault_Map
The vault locaties on the Fortnite map.

Eén van de seizoen quests gaat erom een Vault te openen met een andere speler. Je krijgt er niet alleen 25k Experience mee, het telt ook voor jouw Season Bonus Goals. Naarmate je meer van deze voltooit, krijg je meer XP voor de huidige Battle Pass.

Fortnite_Vault_17

In de sectie hieronder zal je leren hoe je zo een Vault kan openen, en daaropvolgend waar je deze Vaults kan terugvinden.

Wanneer het aankomt op vault locaties is het belangrijk om te beseffen dat ze in feite verstopt zijn binnen de Seven Outposts - maar aangezien deze niet op de map staan hebben we de Vaults georganiseerd op basis van de dichtstbijzijnde named location.

Elke Seven Outpost bevat NPC's, maar ze zullen je enkel aanvallen als jij als eerste schiet. Ze zuchten wel heel wat.

Hoe een Vault te openen in Fortnite

Om een Vault te openen in Fortnite heb je eerst een andere speler nodig die jou niet dood wilt zien. Dit is gemakkelijk te halen in Duos, Trio of Squad mode, aangezien je daar je teammates hebt die je kunnen bijstaan.

In Solo Mode ligt het iets anders. Hier zal je een NPC moeten rekruteren, zoals Agent Jonesy, om aan jouw zijde te vechten. Hier zal je wat goud voor moeten ophoesten, maar dat is gelukkig eenvoudig te verdienen door chests te openen, vijanden neer te schieten en andere activiteiten.

Ongeacht hoe je je maatje hebt gevonden, eens je hem hebt moet je naar een Vault locatie gaan en eens daar moet je beiden in de scanner staan. De Vault zal dan opengaan wanneer hij ziet dat er twee mensen voor haar deur staan. Dit kan enkele seconden duren, dus wees op je hoede!

Fortnite_Vault_16

Eens binnen zal je een aantal kisten vinden met zeldzame en waardevolle uitrusting, samen met een handige uitgang - handig aangezien er nog andere spelers in de Seven Outpost kunnen zijn.

Fortnite_Vault_15

Camp Cuddle vault locatie in Fortnite uitgelegd

De vault vlakbij Camp Cuddle kan gevonden worden binnen the Seven Outpost in het noord-westen van het kamp over een nabijgelegen brug.

Om de Vault te bereiken moet je het zuidelijke gebouw binnengaan (het telt één verdieping) en de trappen afdalen.

Fortnite_Vault_14
Fortnite_Vault_4

Coney Crossroads vault locatie in Fortnite uitgelegd

De vault bij Coney Crossroads is te westen van de named locatie in Fortnite, langs de kust van het nabijgelegen meer.

Fortnite_Vault_12
Fortnite_Vault_3

Chonker's Speedway vault locatie in Fortnite uitgelegd

Voor deze Seven Outpost, moet je recht naar het oosten van Chonker's Speedway. Deze Vault kan je vinden door de trappen af te dalen van het kleine ronde gebouw.

Fortnite_Vault_7
Fortnite_Vault_6

Greasy Grove vault locatie in Fortnite uitgelegd

Om de Seven Outpost bij Greasy Grove te bezoeken moet je de heuvels ingaan in het zuid-westen van dit dorpje.

De deur naar de vault is te vinden onder het grote boog gedeelte van het gebouw, en je zal de trappen af moeten dalen om de Vault te vinden.

Fortnite_Vault_5
Fortnite_Vault_1

Logjam Lumberyard vault locatie in Fortnite uitgelegd

Deze vault is te vinden in de Seven Outpost verstopt in de bergen ten noorden van Logjam Lumberyard.

Vervolgens zal de trappen af moeten dalen in het gedeelte van het kleine gebouw met één verdieping.

Fortnite_Vault_13
Fortnite_Vault_2

The Daily Bugle vault locatie in Fortnite uitgelegd

Deze Seven Outpost is te vinden in het noord-oosten van The Daily Bungle - aan de andere kant van de nabijgelegen weg en dicht bij de kust.

De Vault vind je in een klein gebouw langs de noordelijke rand van de Outpost, en je zal trappen moeten afdalen om hem te bereiken.

Fortnite_Vault_11
Fortnite_Vault_10

Sanctuary vault locatie in Fortnite uitgelegd

Deze Seven Outpost kan gevonden worden op het eiland ten zuiden van The Foundation standbeeld (je kan er echt niet naastkijken). Er is maar één gebouw op dit eiland, dus betreed het en daal de trappen af om de Vault te vinden.

Fortnite_Vault_9
Fortnite_Vault_8

Als je meer wilt leren over Chapter 3 van Fortnite, bekijk dan zeker de Battle Pass van dit seizoen, neem een kijkje naar de nieuwe map en leer iets over Victory Crowns.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Halo Infinite Fracture: Tenrai event is terug

Nieuwe beloningen en verbeteringen!

Deze games komen in januari naar Xbox Game Pass

Met Mass Effect Legendary Edition als uitschieter.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread