Fortnite Sentinel Hands: Lanceer van alle Sentinel hands zonder de grond te raken uitgelegd

Weer een challenge voor de Wolverine skin!

Jezelf lanceren van alle Sentinel hands zonder de grond te raken is de vierde Wolverine challenge die je moet voltooien tijdens Fortnite Chapter 2 Season 4.

Tijdens de eerste challenge moest je op zoek naar mysterieuze claw marks, tijdens de tweede challenge moest je een Quinjet patrol-landingsplaats bezoeken en voor de derde challenge moest je Wolverine's Trophy in Dirty Docks vinden. Nu moet je de Sentinel graveyard bezoeken en dat is nou niet echt de veiligste plek voor een mutant.

Het voltooien van alle Wolverine challenges levert je een speciale Wolverine skin op, waardoor je als de bekende X-Man kunt spelen tijdens het Marvel gethemateerde Season 4.

Op deze pagina:

Sentinel graveyard locatie in Fortnite uitgelegd

De Sentinel graveyard is een nieuwe bezienswaardigheid geïntroduceerd in Season 4 van Fortnite en houdt vast aan het Marvel thema voor dit seizoen. De locatie is te vinden op de grens van kwadrant E5 en E6 van de Fortnite map.

Fortnite_Sentinel_map
De locatie van de Sentinel graveyard in Fortnite.

Aangezien de Sentinel graveyard een bezienswaardigheid is, komt de naam niet op de map voor. In plaats daarvan komt het op je scherm te staan, zodra je de locatie bezoekt. Je kunt de locatie het beste vinden door uit te kijken naar grote paarse robots, die op de grond liggen.

Om eerlijk te zijn, is het vrij moeilijk te missen vanuit de Battle Bus.

Als je op enig moment op de grond landt, terwijl je de challenge probeert, hoef je je geen zorgen te maken - je hoeft de match namelijk niet opnieuw te beginnen. In plaats daarvan moet je het gewoon opnieuw proberen, totdat je de challenge hebt voltooid.

Fortnite Chapter 2 Season 4 is begonnen. Dat betekent uiteraard een nieuwe Fortnite Season 4 Battle Pass en nieuwe challenges zoals het vinden van de mysterieuze claw marks. Voor een overzicht van alles wat we weten, kan je ook terecht in ons artikel over Fortnite Season 4 en de Fortnite map. Bovendien is er vanwege het Marvel thema een Wolverine skin vrij te spelen.

Zo lanceer je jezelf van alle Sentinel Hands zonder de grond te raken in Fortnite

Het eerste wat je moet onthouden bij het voltooien van de Wolverine challenge is dat het aanraken van de grond niet betekent dat je de match opnieuw moet beginnen. Je moet het gewoon opnieuw proberen. Wees dan ook niet verbaasd als het voltooien van de challenge je een paar pogingen kost.

De truc om ervoor te zorgen dat je de grond niet raakt, is om juist je tijd te nemen, zorgvuldige bewegingen te maken en te onthouden dat je je glider kunt gebruiken.

Dankzij de centrale ligging van de Sentinel graveyard, hoef je je geen zorgen te maken om de storm, maar vergeet niet dat je bij het voltooien van de challenge een makkelijk doelwit bent voor andere spelers.

Fortnite_Hands_8

Als het gaat om de lancering van de ene hand naar de andere, raden we je aan om te beginnen met de hand die halverwege de heuvel ligt.

Fortnite_Hands_3

Van daaruit kun je naar de overkant springen, recht tegenover de hand die in de buurt van het vernielde huis ligt.

Fortnite_Hands_4

Vervolgens ga je naar de hand die het verst naar het noorden ligt en achter de Sentinel waar hij vroeger aan vastzat.

Fortnite_Hands_2

Nadat je van die hand bent gesprongen, ga je om de heuvel voor je heen en raak je zorgvuldig de buitenste palm van de Sentinel aan die je daar aantreft. Dat is waarschijnlijk de moeilijkste sprong die je maakt, dus zorg ervoor dat je ofwel op de eerste hand landt, waarvan je afsprong, of diegene die het dichtst bij het huis ligt.

Fortnite_Hands_1

Vervolgens wil je naar de meest zuidelijke hand, die aan de andere kant van het vernielde huis ligt.

Fortnite_Hands_6

Tenslotte, moet je op de hand aan de rechterkant van de meest zuidelijke hand landen. Vervolgens zou je de challenge moeten voltooien, waardoor je de Ferocious Weapon Warp vrijspeelt.

Fortnite_Hands_5

Als de Weapon Wrap niet ontgrendeld wordt, blijf dan op de handen springen en zorg ervoor dat je de muur niet raakt, want je hebt dan waarschijnlijk een hand gemist.

Als je meer wilt weten over Season 4 van Fortnite, bekijk dan onze gidsen over de Season 4 Battle Pass skins en de Wolverine challenges.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread