Fortnite Season 3: Rickety Rig kraan locatie - Waar dans je bovenop de kraan?

Hier dans je bovenop de kraan bij Rickety Rig.

Week 3 van Fortnite Season 3 is begonnen en brengt je een aantal nieuwe wekelijkse challenges. Een van die challenges stuurt je naar Rickety Rig, om daar bovenop de kraan te dansen.

Eenmaal de challenge volbracht is, word je beloond met XP, waarmee je stijgt in de Season 3 Battle Pass en nieuwe skins vrijspeelt.

Inhoudsopgave:

Fortnite Rickety Rig locatie op de map

Rickety Rig ligt net ten oosten van The Fortilla en bevat een aantal kleine eilanden in het zuidwesten van de Fortnite map. Voor de challenge moet je naar het grootste eiland van de drie eilanden in het uiterste zuiden gaan. Daar tref je een motel aan dat uit een aantal huizen bestaat en de overblijfselen van het voormalige booreiland The Rig. Op het dak staat een grote oranje kraan.

Fortnite_Season_3_kaart_met_de_locatie_van_de_kraan_bij_Rickety_Rig
Fortnite Season 3: De locatie van de kraan bij Rickety Rig.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Dans bovenop de kraan bij Rickety Rig uitgelegd

Het is het beste om direct op de kraan te landen, nadat je uit de Battle Bus bent gesprongen. Anders moet je gaan bouwen. De rest is heel eenvoudig: ga op de kraan staan en start een dansemote. Het maakt niet uit welke emote je neemt of hoe lang je danst. Als beloning krijg je 35.000 XP.

Fortnite_Season_3_dans_op_de_kraan_bij_Rickety_Rig
Fortnite Season 3: Land bij de kraan bij Rickety Rig en start een dansemote.

Als je meer wil weten over dit nieuwe seizoen van Fortnite, bekijk dan ons artikel met alle Fortnite Season 3 info en challenges zoals het openen van de Catty Corner Vault.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread