Fortnite Season 3: Retail Row locatie - 2 auto's binnen 60 seconden vernietigen uitgelegd

Snelheidsovertreding.

Week 3 van Fortnite Season 3 is begonnen en brengt je een aantal nieuwe wekelijkse challenges. Een van die challenges is vernietig 2 auto's binnen de 60 seconde na te landen uit de Battle Bus in Retail Row.

Eenmaal de challenge volbracht is, word je beloond met XP, waarmee je stijgt in de Season 3 Battle Pass en nieuwe skins vrijspeelt.

Inhoudsopgave:

Fortnite Retail Row locatie op de map

Retail Row ligt in het oosten van de Fortnite map - in kwadraat G6 - en is een van de weinige locaties die de vloed ongedeerd heeft overleefd. Overal staan er auto's. De meeste voertuigen staan in een klein gebied op de grote parkeerplaats in het oostelijke deel van Retail Row. Maar aangezien de meeste spelers daar waarschijnlijk zullen landen, is het westelijke deel ook een goede keuze, want daar staan veel auto's langs de weg.

Fortnite_Season_3_kaart_met_locaties_auto_retail_row
Fortnite Season 3: Kaart met de locaties van de auto's bij Retail Row.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

2 auto's binnen 60 seconden vernietigen bij Retail Row uitgelegd

Het is niet zozeer moeilijk om voor de challenge de auto's te vinden, maar eerder om niet door andere spelers te worden afgemaakt. Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk tijd hebt om de auto's te vernietigen, spring je het beste zo dicht mogelijk bij Retail Row uit de Battle Bus. Spring er dan uit en ga zo snel mogelijk naar beneden duiken. Let vooral een beetje op de andere spelers die ook naar Retail Row gaan en pas daarop je landingsplek aan.

Fortnite_Season_3_vernietig_autos_in_60_seconden_na_landing_uit_battle_bus_2
Fortnite Season 3: Op de parkeerplaats in het westen van Retail Row staan veel auto's.

De rest is simpel: sla met je pickaxe op twee auto's om ze te vernietigen en de rest is geschiedenis. Je bent dan 35.000 XP rijker. Mocht je problemen ondervinden, zoek dan een paar teamgenoten. Die bieden je waarschijnlijk bescherming.

Als je meer wil weten over dit nieuwe seizoen van Fortnite, bekijk dan ons artikel met alle Fortnite Season 3 info en challenges zoals het openen van de Catty Corner Vault.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread