Fortnite Season 3: Frenzy Farm locatie - doe 100 schade in een ma´sveld uitgelegd

Waar is de popcorn?

In Fortnite Season 3 week 3 zijn er een aantal nieuwe wekelijkse challenges. Zoals doe 100 damage in een maïsveld in Frenzy Farm.

Eenmaal de challenge volbracht is, word je beloond met XP, waarmee je stijgt in de Season 3 Battle Pass en nieuwe skins vrijspeelt.

Fortnite Frenzy Farm locatie en de challenge uitgelegd

De challenge zelf is eigenlijk niet zo moeilijk. Frenzy Farm bevindt zich in het centrale noordoosten van de Fortnite map en is omgeven door veel velden - kwadraat F3/F4. Aangezien het de bedoeling is om 100 damage in een maïsveld te doen, zijn er vier velden die relevant zijn, omdat er in de andere velden tomaten of kool staat. Of omdat er in andere velden te weinig maïsplanten staan die je te weinig bescherming bieden:

  • Het veld ten noordwesten van het hoofdgebouw
  • De twee velden ten noordwesten van het hoofdgebouw / ten zuiden van de grote rode schuur
  • Het veld ten oosten van het hoofdgebouw
Fortnite_Season_3_kaart_met_de_locaties_van_de_maisvelden_bij_Frenzy_Farm
Fortnite Season 3: Kaart met de locaties van de maïsvelden bij Frenzy Farm.

De eenvoudigste manier om de challenge te voltooien, is door het samen met een groep te doen. Land op de twee velden ten zuiden van de grote schuur, want daar zijn plekken met loot - zowel in het veld als in de schuur en de omliggende schuilplekken. Natuurlijk kan je ook ergens anders landen, loot pakken en dan naar Frenzy Farm reizen.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Fortnite_Season_3_doe_schade_in_een_maisveld_bij_Frenzy_Farm
Fortnite Season 3: De maisvelden naast de rode schuur zijn ideaal voor de challenge.

Als je wat uitrusting hebt, verstop je dan in één van de maïsvelden - het maïs biedt goede bescherming - en wacht totdat vijanden naderen. Als je een slachtoffer in het vizier hebt, hoef je alleen nog de trekker over te halen en te raken. Je doet meestal 100 damage met één of twee treffers.

Als je meer wil weten over dit nieuwe seizoen van Fortnite, bekijk dan ons artikel met alle Fortnite Season 3 info en challenges zoals het openen van de Catty Corner Vault.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread