Fortnite Season 3: Floating Rings in Weeping Woods uitgelegd

Waar vind je de floating rings verborgen in Weeping Woods?

Het vinden van vijf Floating Rings in Weeping Woods is een van de challenges tijdens Fortnite Chapter 2 Season 3.

Net zoals bij de vorige floating rings challenges bij Lazy Lake en Pleasant Park, hoef je simpelweg alleen de floating rings aan te raken om ze te verzamelen.

Voor het voltooien van de challenge krijg je XP, waardoor je gemakkelijker de rangen van de Season 3 Battle Pass beklimt en nieuwe skins vrijspeelt.

Op deze pagina:

Fortnite Weeping Woods Floating Ring locaties

Omdat het overstromingswater de afgelopen weken langzaam van de Fortnite map wegloopt, is Weeping Woods weer op zijn gebruikelijke plek in kwadrant C5 en D5 teruggekeerd.

Fortnite_Woods_Ring_Map
Floating Ring locaties in Weeping Woods.

De Floating Rings zijn te vinden op verschillende locaties in Weeping Woods. Al die ringen zijn te vinden bovenop bomen, wat betekent dat je dus wat bouwmaterialen moet verzamelen als je de ringen wil bereiken.

Je kunt de challenge ook over meerdere potjes uitsmeren, wat dus betekent dat je een ring kunt pakken en daarna op de winst kunt focussen.

Hoewel we voor deze gids alleen de locaties van vijf Floating Rings hebben beschreven, kunnen er nog anderen zijn die we niet hebben genoemd. Onthoud gewoon - wanneer je een Floating Ring vindt, moet je hem aanraken, anders telt die niet mee voor de challenge.

Fortnite Chapter 2 Season 4 is begonnen. Dat betekent uiteraard een nieuwe Fortnite Season 4 Battle Pass en nieuwe challenges zoals het vinden van de mysterieuze claw marks. Voor een overzicht van alles wat we weten, kan je ook terecht in ons artikel over Fortnite Season 4 en de Fortnite map. Bovendien is er vanwege het Marvel thema een Wolverine skin vrij te spelen.

Fortnite Floating Rings bij Weeping Woods locatie uitgelegd

Je moet in totaal vijf Floating Rings in Weeping Woods aanraken om de challenge in Fortnite te voltooien. Houd alleen rekening met andere spelers.

Het is ook belangrijk te zeggen dat er een aantal Floating Rings zijn die we niet benoemen, dus maak je geen zorgen als je eentje ziet die we niet behandelen.

Je vindt de eerste Floating Ring bovenop een boom in D5. Om specifiek te zijn, de derde boom ten zuiden van de brug richting Salty Springs.

Als je van plan bent om alle vijf Floating Rings in een potje te verzamelen, raden we je aan om in ieder geval wat bouwmaterialen van de omliggende bomen te verzamelen.

Fortnite_Wood_Ring_5

De tweede Floating Ring vind je ten zuiden van de eerste ring en zit tegenover het kleine gebouw aan de rand van D5.

Fortnite_Wood_Ring_4

De derde Floating Ring bevindt zich in kwadrant D6 bovenop een boom die ongeveer in het midden van de bovenste helft van dit gedeelte van de map staat.

Fortnite_Wood_Ring_3

Als je vanuit het zuidwesten vanuit je positie bovenop de boom met de derde Floating Ring kijkt, kun je een boom naast een kleine heuvel zien staan.

Bovenop die boom vind je de vierde Floating Ring; je kunt je geluk beproeven door naar deze boom te glijden. Anders moet je een reeks platformen en trappen maken om er te komen.

Fortnite_Wood_Ring_2

De vijfde en laatste Floating Ring zit bovenop een boom in kwadrant D6, net ten zuidwesten van het de grot in Weeping Woods.

Fortnite_Wood_Ring_1

Succes met het vinden van de Floating Rings en vergeet niet dat je de ringen moet aanraken om de challenge te voltooien.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread