Fortnite Panther's Prowl locatie: Waar het standbeeld van Black Panther te vinden is

Waar je het standbeeld van Black Panther in Fortnite vindt.

Panther's Prowl is aan de Fortnite map toegevoegd als eerbetoon aan Chadwick Boseman, de acteur die Black Panther speelde. Boseman overleed eind augustus 2020.

Het bezoeken van Panther's Prowl is nu een van de challenges die je voor Fortnite Season 4 kunt voltooien en volgt de traditie van dit seizoen, namelijk de Marvel gethemateerde challenges.

Het voltooien van de challenge levert je XP op, waardoor je mogelijke nieuwe Season 4 Battle Pass skins vrijspeelt.

Panther's Prowl locatie in Fortnite uitgelegd

Panther's Prowl is te vinden in kwadrant E7 van de Fortnite map, oftewel ten westen van Misty Meadows.

Fortnite_Panther_map
De locatie van Panther's Prowl op de Fortnite map.

Om de challenge te voltooien hoef je alleen maar naar Panther's Prowl af te reizen of erbij te landen.

Fortnite_Panther_2
Het is makkelijk om bij Panther's Prowl te landen.

We raden je aan om bij het standbeeld te landen, omdat je zo niet alleen de challenge makkelijker haalt, maar bovendien door het formaat van het standbeeld gemakkelijker de omgeving kunt bekijken. Dat houdt in dat je andere spelers sneller ziet aankomen, waardoor je mogelijk beter kunt ontsnappen.

Fortnite_Panther_1

Zodra je de challenge voltooid hebt, raden we je aan om naar het oosten te gaan richting Misty Meadows of naar het noorden richting Weeping Woods. Beide locaties zijn goed voor het vinden van loot, met name zeldzame wapens, waardoor je met gemak op de rest van de wedstrijd kunt voorbereiden.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Als je meer wilt weten over Season 4 van Fortnite, bekijk dan onze gidsen over de Season 4 Battle Pass skins en de Wolverine challenges.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread