Fortnite Gold Bars: Hoe je gold bars kunt verdienen en waaraan je ze kunt uitgeven

Gold rush!

Gold bars zijn een nieuwe valuta in Fortnite Season 5, die alleen in de game bestaan.

Tijdens elke match in Season 5 kun je gold bars verdienen door verschillende taken uit te voeren, zoals bounties. Zodra je eenmaal een kleine voorraad gold bars hebt opgebouwd, kun je deze besteden aan diensten die je een voordeel geven ten opzichte van andere spelers!

Hieronder lees je zowel hoe je gold bars kunt verdienen en uitgeven in Fortnite Chapter 2 Season 5.

Op deze pagina:

Zero Point verhaaltrailer van Fortnite Chapter 2 - Season 5

Hoe je gold bars kunt verdienen in Fortnite

Er zijn drie manieren om gold bars te verdienen in Fortnite, met als meest lucratieve wijze het voltooien van bounties. Dat heeft echter het risico dat je zelf misschien dood gaat.

Fortnite_Bounty_34

De tweede methode is door missies te voltooien die NPC's (vriendelijke Non-Player Characters) je aanbieden: wat deze quests precies zullen zijn, verschilt van NPC tot NPC, maar ze kunnen variëren van het zoeken naar supply drops tot het aanrichten van een bepaalde hoeveelheid schade aan gebouwen.

Fortnite_Bounty_44

De derde en laatste methode is door kisten te openen, die willekeurig een aantal gold bars bevatten.

Het is echter belangrijk om te weten dat, in tegenstelling tot alle andere bronnen in Fortnite, je voorraad gold bars van match tot match wordt overgedragen. Je kunt precies zien hoeveel gold bars je hebt door naar het scherm met de map te kijken.

Fortnite_Bounty_47
Bekijk je map om erachter te komen hoeveel gold bars je precies hebt!

Dat betekent dat je gemakkelijk een voorraad kunt opbouwen terwijl je de game speelt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je ze allemaal tijdens de laatste cirkel moet uitgeven. Het betekent ook dat je dus geen gold bars verliest als je sterft!

Waar kun je gold bars aan uitgeven in Fortnite?

Zodra je een mooie voorraad gold bars hebt verzameld in Fortnite, wil je ze natuurlijk uitgeven.

Om dat te doen, moet je een NPC opsporen en zien welke services ze zoal te bieden hebben. Het is belangrijk om te weten dat verschillende NPC's verschillende services aanbieden, dus als je bijvoorbeeld een NPC wilt inhuren om naast je te vechten, moet je een NPC vinden die dat aanbiedt.

Fortnite_Bounty_46

Gelukkig kun je bijhouden welke NPC's je hebt ontmoet en waar ze zijn door naar het scherm Characters in de Collections menu te kijken.

Hier zijn enkele van de diensten waar je gold bars aan uit kunt geven:

  • Nieuwe wapens kopen
  • Wapens upgraden
  • NPC's inhuren
  • De locatie van nabijgelegen schatkisten onthullen
  • De locatie van nabijgelegen personages onthullen
Fortnite_Bounty_40

Onthoud - zolang je de gold bars niet uitgeeft, worden ze meegenomen naar elke match, dus je hoeft ze niet uit te geven.

Fortnite Chapter 2 Season 5 is begonnen. Dat betekent uiteraard een nieuwe Fortnite Season 5 Battle Pass en nieuwe challenges zoals het vinden van Razor Crest. Voor een overzicht van alles wat we weten, kan je ook terecht in ons artikel over Fortnite Chapter 2 Season 5 en de Fortnite map. Bovendien kun je nu via Bounties ook Gold Bars verdienen. Veel succes met de jacht!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread