Fortnite - Bioscanner locaties: waar een Bioscanner zetten in een Alien Biome uitgelegd

Beep.

Plaats een Bioscanner in een Alien Biome is de vijfde van de Week 9 legendary quests in Fortnite Chapter 2 Season 7.

Net zoals in de voorbije weken moet je voor deze quests de volledige Fortnite map verkennen om een payphone te vinden. Vervolgens krijg je de opdracht om met een Detector een Alien Billboard te breken in dezelfde match, resources te verzamelen in Holly Hatchery en Trespassers te elimineren.

Dit is een rechttoe-rechtaan uitdaging - maar enkel als je weet waar te kijken. Je moet gelukkig maar een enkele Bioscanner plaatsen, dus als je onze guide volgt dan duurt deze uitdaging niet erg lang.

Deze challenge voltooien geeft je 30.000 XP, wat je helpt om meer Battle Stars te unlocken voor de Season 7 battle pass. Je kunt ook beginnen met de zesde Legendary Quest van Week 9 - Spy Probes zetten.

Fortnite Chapter 2 - Season 7 Battle Pass Trailer

Waar de Bioscanner zetten in een Alien Biome in Fortnite uitgelegd

Om deze challenge te voltooien moet je naar de Holly Hatchery gaan. Spring van de battle bus en glijd rechtstreeks naar deze locatie om zoveel mogelijk tijd te besparen.

Wanneer je er bent, kun je een Bioscanner op verschillende locaties plaatsen. Je vindt hieronder drie mogelijke locaties:

fortnite_bioscanner_alien_biome_1

De eerste locatie is op de westelijke zijde. Daar staat een vrijstaand huis aan de kant van de weg. Je ziet een Bioscanner plekje naast een boom in de achtertuin daar.

fortnite_bioscanner_alien_biome_2
fortnite_bioscanner_alien_biome_3

Er is er nog eentje dicht bij het centrum van dit gebied. Je vindt deze dicht bij de oostelijke zijde van de grote alien site in het midden, vlakbij een enorme boom met zicht op de fontein.

fortnite_bioscanner_alien_biome_4
fortnite_bioscanner_alien_biome_5

Ten laatste is er nog een derde plek bij het meest zuidelijke huis in dit gebied. Je kan een Bioscanner zetten aan de andere kant van het tuinhek aan de rechterkant van het huis.

fortnite_bioscanner_alien_biome_6
fortnite_bioscanner_alien_biome_7

Dat zouden ze allemaal moeten zijn! Je hebt verschillende opties, maar je moet maar één Bioscanner plaatsen. Ga dus gewoon naar de dichtstbijzijnde van waar je nu bent om deze opdracht snel af te werken. That should be all! While there are plenty of options, remember that you only need to place one Bioscanner, so just head towards whichever is the closest to finish this promptly.

Nu deze challenge voltooid is, kun je de Spy Probes plaatsen voor de zesde en laatste quest deze week.

Als je meer wil weten over Fortnite Season 7, dan vind je deze guides over de Battle Pass en legendary quests misschien ook wel interessant.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread